Ο Φ. Μουρτζανός άμεσος συνεργάτης του Γ. Κόλτζου

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Φίλιππο Μουρτζανό ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Γιώργου Κόλτζου αλλά και ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.
Ο σύλλογός μας έχει τη χαρά να ξανασυναντά ένα παλιό του μέλος (έχει διατελέσει στο παρελθόν ποδοσφαιριστής αλλά και εκπαιδευτής στα τμήματα υποδομής), τον προπονητή φυσικής κατάστασης και τεχνικό ποδοσφαίρου ο οποίος κατάγεται από το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα από τον Φουρφουρά.
Ο εν λόγω τεχνικός είναι 39 χρονών (έχει γεννηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου του 1985) και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ αλλά και κάτοχος διπλώματος UEFA Α’ .
Την προπονητική, την ξεκίνησε από μικρή ηλικία (μόλις στα 23 του χρόνια) όταν εκπαίδευε τα μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου το 2009-10. Το 2011-12 ανέλαβε αυτά της Επισκοπής μας ενώ το 2013-14 εργάστηκε στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Ψηλορείτη (Α’ ΕΠΣΡ – ομάδα της γενέτειράς του). Το 2014-15 ανέλαβε τον Ποσειδώνα Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ) ενώ ήταν και υπεύθυνος ακαδημιών του σωματείου. Την επόμενη σεζόν πήγε στον ΟΦ Αρμένων όπου αρχικά είχε πόστο συνεργάτη-προπονητή του Σπ. Σπυριδάκη και από τον Μάρτιο του 2015 ανέλαβε α’ προπονητής αλλά και υπεύθυνος υποδομών του συλλόγου ως το 2018.
Από εκείνο το καλοκαίρι κι έκτοτε, ανέλαβε προπονητής στην Ένωση Ατσιποπούλου Πρινε (Α’ ΕΠΣΡ) όπου παρέμεινε ως το 2020.
Τη διετία 2021-23 διετέλεσε Ενωσιακός προπονητής των Μικτών ομάδων του Ρεθύμνου ενώ από το καλοκαίρι του 2022 έλαβε το χρίσμα να αναδημιουργήσει ως προπονητής τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ψηλορείτη τα οποία διατηρεί ως τις μέρες μας. Τελευταίος του προπονητικός σταθμός, ως ότου έρθει στην Επισκοπή μας, ήταν ο Ερμής Ζωνιανών όπου παρέμεινε ως τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες”.

Φ. Μουρτζανός: “Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω”
Ο νέος συνεργάτης του τεχνικού μας, Γιώργου Κόλτζου, μίλησε γι’ αυτή την επιστροφή σε μια πολύ διαφορετική συνθήκη αλλά και εποχή όπου οι αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας μας είναι άμεσες: “Θέλω να ευχαριστήσω την Επισκοπή και προσωπικά τον κ. Νικολιδάκη αλλά και τον κόουτς κ. Κόλτζο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω σ’ ένα σωματείο το οποίο υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής για 4 χρόνια όπως νιώθω πολύ καλά που επιστρέφω πολύ σύντομα για να δουλέψω σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.
Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι σε όλους και να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.”