Ο Αναστάσης Χουρδάκης παραμένει στην Επισκοπή μας

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αναστάση Χουρδάκη. Ο Αναστάσης Χουρδάκης αφήχθη στην Επισκοπή μας τον περασμένο Ιανουάριο για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Νέος άφησε τον Κορυδαλλό όπου ζούσε μόνιμα (έχει γεννηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2005) με ύψος 1.83μ. και με πολύ μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και θέληση να πετύχει, ενσωματώθηκε στο ρόστερ για να προασπίσει τα νώτα των “γυπαετών” μας.
Ο νεαρός αμυντικός (παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και αμυντικό χαφ) έχει καταγωγή από το Λασίθι αλλά στο Ρέθυμνο φαίνεται πως βρήκε την ποδοσφαιρική του στέγη έχοντας πάρει τις εμπειρίες που έψαχνε -μεταξύ άλλων- και από τη Γ’ Εθνική αλλά με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΡ.
Ο Αναστάσης Χουρδάκης είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει με τον σύλλογό μας να του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

Α. Χουρδάκης: “Ξέρω πια καλά τον σύλλογο”
Ο αμυντικός που παραμένει κάτοικος Επισκοπής, έκανε και δηλώσεις οι οποίες είχαν να κάνουν με τον στόχο που είναι κοινός για όλους…
“Χαίρομαι πάρα πολύ και εκτιμώ ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας (κ.κ. Νικολιδάκης, Σβαρνόπουλος, Κόλτζος), θέλησαν την παραμονή μου. Το ίδιο, να πω την αλήθεια, αναζητούσα και ‘γω και εδώ οφείλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στον κ. Βλάνταν Ζίφκοβιτς που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου.

Εδώ πια ξέρω καλά τον σύλλογο, ξέρω τί θέλει, ποιούς στόχους έχει και είμαι έτοιμος να βοηθήσω για να φτάσουμε στον αντικειμενικό μας σκοπό που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος εκ νέου στη Γ’ Εθνική.
Η ομάδα είναι υγιής, έχει πολύ καλούς παίκτες όπως μου ανέλυσαν και θεωρώ ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε αυτό που οφείλουμε για την Επισκοπή.

Χρειάζεται να έχουμε υγεία και φυσικά να δουλέψουμε όλοι μαζί με επιμονή”.