Ο αγιασμός της Επισκοπής 2010

Σειρά της Επισκοπής 2010 ήταν σήμερα να πραγματοποιήσει τον δικό της αγιασμό έχον τας επίσημη προσκεκλημένη σύσσωμη την ομάδα της Επισκοπής (Γ’ Εθνική).

Η τέλεση του αγιασμού που έλαβε χώρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην Επισκοπή κι έγινε παρουσία των διοικήσεων των δύο ομάδων προεξαρχόντων των προέδρων κ.κ. Μιχάλη Νικολιδάκη (Επισκοπής), Γιώργου Καραγιάννη (Επισκοπής 2010), του Αντιδημάρχου Ρεθύμνου κ. Δημήτρη Λελεδάκη, των εκπροσώπων της ΕΠΣΡ του Γεν. Γραμματέα κ. Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, του ταμία Δημήτρη Κουργιαντάκη, του μέλους Νίκου Μουζουράκη και φυσικά παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

  • Τη δέηση τέλεσε ο Παπα- Παύλος Λελεδάκης ο οποίος στο τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Αμέσως μετά, ο προπονητής Βαγγέλης Γασπαράκης ξεκίνησε την προπόνησή του υπό το βλέμμα του κ. Βέλιτς και των συνεργατών του.

Πρώτο φιλικό με Αστέρα Περάματος

Αύριο Σάββατο (17/8) στις 19.30 έχει προγραμματιστεί το πρώτο φιλικό για την ομάδα μας, την Επισκοπή 2010 απέναντι στον Αστέρα Περάματος στο «Θ. Βαρδινογιάννης».