Ο Άγγελος Τσαβός από τον Ολυμπιακό στην Επισκοπή μας

Ο Άγγελος Τσαβός είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έρχεται στην Επισκοπή μας με στόχο την παράλληλη διάκριση, προσωπική και ομαδική. Είναι ένα παιδί μόλις 19 χρονών και προέρχεται από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Με τον Τσαβό η Επισκοπή μας φτάνει τους 12 ποδοσφαιριστές (Καλογεράκης, Λαμπίρης, Καλαντζής, Ανδρικόπουλος, Θεοδώρου, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Γεωργούσης, Γκουέντες, Όρκας και Πέτρου) ενώ αναμένονται και πολλοί άλλοι…
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Τσαβού. Πρόκειται για τον 19χρονο δεξιό οπισθοφύλακα (έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου του 2002) και έχει ύψος 1.81μ..
Είναι γέννημα θρέμμα παιδί της πειραιώτικης ομάδας έχοντας παίξει σε όλα τα τμήματα των under.
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες”.

Αγγ. Τσαβός: “Να πάμε ένα βήμα παραπάνω”
Ο Άγγελος λίγο μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας τόνισε στις δηλώσεις του: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει στόχους, που έχει όραμα και φυσικά τη δική της ξεχωριστή ιστορία.
Με την προϋπόθεση να έχουμε όλοι υγεία, θέλω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.
Θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους αλλά και μια χρονιά που όλοι μας θα έχουμε τις ευκαιρίες να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Εγώ προσωπικά το βλέπω σαν μια μεγάλη πρόκληση.
Ήρθα σε μια ομάδα με ιδανικό κλίμα, ιδανικό περιβάλλον για δουλειά και θέλω να πετύχω πολλά τόσο ως άνθρωπος όσο φυσικά και σαν παίκτης της Επισκοπής.”