Ντ. Σαμουρκασόβι: ‘Έφτασε η στιγμή”

Ο Νταβίτ Σαμουρκασόβι δεν είναι ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής που απλώς επέλεξε τη χώρα μας για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο 24χρονος Γεωργιανός υπήρξε ο αρχηγός της Λοκομοτίβ Τυφλίδας έχοντας αγωνιστεί για χρόνια (από τα μικρά τμήματα της ομάδας) στο ποδόσφαιρο της Γεωργίας ενώ ο ίδιος κατάφερε και φόρεσε το εθνόσημο της χώρας του (Κ21) και το ίδιο θέλει να πράξει μέσω των εμφανίσεων με την ομάδα μας.
Ο “Σαμούρ” ξέρει ότι δεν έχει γίνει το ιδανικότερο ξεκίνημα στην SL2 αλλά όπως τονίζει, έρχεται η στιγμή που η Επισκοπή θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Όχι έτσι ξαφνικά αλλά μέσα από τη σταθερότητα, λέξη η οποία διακρίνει τον ίδιο ως παίκτη και φυσικά τη δουλειά.

“Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω και αντιλαμβάνομαι ότι έτσι νιώθουν και τα παιδιά γύρω μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη.
Το θέλουμε όλοι και νομίζω ότι το δικαιούμαστε γιατί αυτό το τρίποντο θα έπρεπε να έχει έρθει πιο νωρίς. Για το ματς με τον Απόλλωνα δεν μπορώ να πω πολλά. Ήταν καλή ομάδα. Απέναντι στην Ηλιούπολη όμως μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Τώρα, εγώ προσωπικά επειδή αγωνίζομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δεν ξέρω καλά το Αιγάλεω. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα πολύ δυνατή που κι αυτή δεν είχε καλό ξεκίνημα αλλά που άξιζε να βρίσκεται πιο ψηλά. Εμείς όμως κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε.

Είμαι αισιόδοξος ως άνθρωπος. Πιστεύω στα παιδιά, στον νέο προπονητή και μου αρέσει έτσι όπως δουλεύουμε. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, ένα παραπάνω για να αποχαιρετίσουμε με χαμόγελο τη χρονιά που φεύγει.”

Ημ. γέννησης: 5/2/1998
Τόπος γέννησης: Τυφλίδα Γεωργίας
Θέση: Αμυντικός μέσος
Ύψος: 1.79μ.
Πόδι: Δεξί
Αρ. φανέλας: 8