Ντ. Γουίλαρντ: “Ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια…”

Το σχόλιό του έκανε ο προπονητής μας, Ντάριλ Γουίλαρντ μετά το ματς με τον ΠΟ Ατσαλένιο (6-0, 3/9). Η ομάδα μας ήταν ορεξάτη και είχε παίκτες που έδειξαν σαφή δείγματα ανοδικής πορείας.
Ο Βρετανός τεχνικός μπόρεσε να έχει ένα σημαντικό δείγμα από το τί μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του αλλά και το κατά πόσο έχουν βελτιωθεί σ’ αυτές τις 33 μέρες προετοιμασίας.
“Νομίζω ότι αυτό που αποδεικνύεται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι πως τακτικά και σε θέμα φυσικής κατάστασης προχωράμε σταθερά. Το σημαντικό ήταν αυτό που προηγήθηκε μέσα στις πρώτες μέρες δηλαδή να μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα, σαν άνθρωποι αλλά και σαν προσωπικότητες στον αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα από περίπου έναν μήνα, νομίζω ότι απέναντι στον ΠΟΑ κάναμε ένα θετικό βήμα. Στη διάρκεια των προηγούμενων φιλικών είδαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες. Αυτή τη φορά, τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Νομίζω όμως ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα και να εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί στα επόμενα παιγνίδια.

Κάθε μέρα μαθαίνουμε όλοι μας αλλά δουλεύουμε σκληρά και έχει γίνει πιστεύω μια φανταστική δουλειά. Περιμέναμε πολύ για να είμαστε σε ένα καλό για την εποχή επίπεδο. Πάνω στη φυσική κατάσταση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό που είδαμε πιέζοντας τον αντίπαλο για 90 λεπτά και θα μπορούσαμε να παίζουμε το ίδιο πιεστικά για άλλα 20 λεπτά. Οκ, μπορεί για το επίπεδο της λίγκας στην οποία αγωνιζόμαστε αυτό να μην είναι αρκετό αλλά για την ώρα είμαστε σε καλό στάδιο.

Σίγουρα θα έχουμε τη δυνατότητα να το εξακριβώσουμε κι αυτό έχοντας κάποια φιλικά στη συνέχεια με ομάδες που έχουν μεγαλύτερη ποιότητα όπως είναι ο Ηρόδοτος που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία.
Θα είναι μια καλή πρόκληση κι ένα ντέρμπι, ας το πούμε έτσι. Ίσως αυτό μας δώσει ιδέες και προφανέστατα μια σαφή εικόνα σε ποιο σημείο βρισκόμαστε αυτό το χρονικό διάστημα.”

“Μας ανεβάζουν επίπεδο γκολ όπως αυτά του Σταθόπουλου”
“Πρέπει να πω όμως ότι είδα και σε προσωπικό επίπεδο κάποια πολύ καλά στοιχεία από ορισμένους παίκτες. Ο Σταθόπουλος ήταν φανταστικός σκοράροντας δύο φορές ωστόσο μας έδωσε ισορροπία ενώ θα πρέπει να πω ότι το 2ο γκολ ήταν ένα τέρμα με πολλή κλάση Σίγουρα μας ανεβάζουν επίπεδο τέτοιες φάσεις.”