Νίκη και δοκιμές στις Αρχάνες / Γιούχτας – Επισκοπή 0-1

Με 0-1 κέρδισε στο νέο φιλικό που έδωσε η ομάδα μας μέσα στις Αρχάνες. Απέναντι στον μαχητικό Γιούχτα (Γ’ Εθνική), η ομάδα μας έδειξε εμφανώς ανώτερη του αντιπάλου της. Ο Γιούχτας ωστόσο είναι μια ομάδα που είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλό του.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν όρεξη, είχαν συνεχή κίνηση και οπωσδήποτε θα έχουν τον χρόνο να δουλέψουν ακόμα περισσότερο στο γήπεδο για να κάνουν εκείνα ακριβώς που ζητάει ο κ. Βέλιτς.

Το ματς:
ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 0-1:
Στο 16′ έπειτα από επιθετικό πρέσινγκ της ομάδας μας, ο Πολυχρόνης πέρασε μια έξυπνη κάθετη μπαλιά στον Σταθόπουλο και ο φορ της ομάδας μας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 21′ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γύρισαν ωραία την μπάλα από τα δεξιά, ο Ντεμέτριους έστρωσε στον Πέτρου που σούταρε δυνατά και διαγώνια με τον Χρήστου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 37′ το σουτ του Ντεμέτριους έφυγε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη ο προπονητής της ομάδας μας έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά κρατώντας τον κορμό σταθερό.

Στο 63′ το αδύναμο σουτ του Μέμου κατέληξε στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

Στο 70′ το όμορφα εκτελεσμένο φάουλ του Σκόνδρα πέρασε ανεκμετάλλευτο, λίγο άουτ.

Στο 74′ το επικίνδυνο γύρισμα προς το τέρμα της ομάδας μας από τον Μπαρμπόσα έδιωξε έξοχα με το κεφάλι ο Καλαντζής.
Στο 75′ το απευθείας χτύπημα φάουλ του Γεωργούση πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κόλλια.
Στο 83′ ο Γκουέντες έκανε μια ωραία μπαλιά στον Θαρσίσιο, εκείνος “έστρωσε” με το κεφάλι στον Σκόνδρα που πετάχτηκε με προβολή για να σκοράρει αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Α. Κασσωτάκης): Χρήστου (58′ Στακάκης), Κασσωτάκης, Ψαρράς (46′ Λογοθέτης), Τζανής, Ραπτάκης, Νύκταρης (78′ Μανουσάκης), Σφυρογιαννάκης (58′ Δωματάς), Φραγκουλάκης, Κατσικοκέρης (74′ Μπέρκης), Μέμος (86′ Κόκκινος), Κοντογιάννης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Καλογεράκης (73′ Καλαντζής), Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Μπαρμπόσα, Πανουργιάς, Πολυχρόνης, Γκουέντες (88′ Εμπόι), Ντεμέτριους (46′ Σουμπασάκης), Πέτρου (46′ Γεωργούσης), Σταθόπουλος (62′ Σκόνδρας), Θαρσίσιο (84′ Τσάβος).