Νέο φιλικό με Χανιά, Σάββατο (15/10, 16.00) στα Περβόλια

Με την τελευταία προπόνηση να ολοκληρώνεται πριν από λίγο (13.00) η ομάδα μας έκλεισε έναν ακόμη κύκλο προπονήσεων αυτή την εβδομάδα περιμένοντας ωστόσο πώς και πώς για ένα νέο, πλην όμως, δυνατό φιλικό απέναντι στα Χανιά (Σάββατο 15/10) στο γήπεδο Περιβολίων.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 και αποτελεί το 10ο φιλικό ματς της ομάδας μας στη φετινή προετοιμασία. Οι ποδοσφαιριστές μας γυμνάστηκαν για περίπου 70 λεπτά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Ντάριλ Γουίλαρντ.
Για άλλη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι, Κρίκλοου, Τσιλεδάκης αλλά και ο Αραμπατζής καθώς όλοι τους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην δεξιά ποδοκνημική (κακώσεις). Φυσικά από τις προπονήσεις λείπει ο Γιάννης Ψαρράς που συνεχίζει την αποκατάστασή του στο μετακάρπιο του δεξιού χεριού.
Στο ματς των Περιβολίων, ο Ντ. Γουίλαρντ θα πάρει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Αλ. Κούτσιας: “Καλό τεστ”
Για το φιλικό ματς απέναντι στην ομάδα των Χανίων, μίλησε ο αριστερός μπακ της ομάδας μας, Αλέξης Κούτσιας: “Είναι ένα δυνατό φιλικό με τα Χανιά αυτό που θα δώσουμε. Τα Χανιά είναι μια ποιοτική ομάδα που δουλεύει πολύ δυνατά όπως ξέρω προκειμένου να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος που είχε στην προετοιμασία της.
Τους αντιμετωπίσαμε την πρώτη φορά στο Ρέθυμνο (1-1) και νομίζω ότι είχαμε κάνει έναν καλό αγώνα. Πλέον θα ξαναγωνιστούμε κάτι που σίγουρα θα κάνει καλό σε όλους μας. Είναι καλό τεστ για να δούμε σε τί στάδιο ετοιμότητας βρισκόμαστε μια και το πρωτάθλημα αργεί.
Θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει σκληρά μέσα στην εβδομάδα και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό φιλικό αλλά και για το πρωτάθλημα όσο κι αν αυτό καθυστερεί.”

Φιλικό και η Κ19
Φιλικό όμως δίνει και η ομάδα Κ19 της Επισκοπής μας. Ο Παναγιώτης Καραντάθας θα δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους απέναντι στα Λιβάδια. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο γήπεδο των Λιβαδίων.