Με χαρά υποδεχόμαστε ξανά τον Παναγιώτη Καραντάθα!

Το είχαμε γράψει από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν αποχωρούσε… “Οι πόρτες του συλλόγου μας θα είναι πάντοτε ανοικτές για ΄κεινον…” Να που συνέβη λοιπόν!

“Ο Παναγιώτης Καραντάθας είναι ο τεχνικός που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Κόλτζο για το υπόλοιπο της σεζόν και όχι μόνο…
Στο πρόσωπό του και στα διαπιστευτήρια της δουλειάς που έχει αφήσει το προηγόυμενα δύο χρόνια στον σύλλογό μας, ο ΑΟ Επισκοπής εμπιστεύεται τον προπονητή κατόχου UEFA B’ (αυτό το διάστημα φοιτά για το UEFA A’), Παναγιώτη Καραντάθα.

Ο Παναγιώτης Καραντάθας που έχει γεννηθεί στις 6/4/1967 είναι εκπαιδευτικός (καθηγητής φυσικής αγωγής) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Στους πάγκους του Ρεθύμνου έχει αφήσει το δικό του στίγμα για μία 20ετία σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες μέσα από τις δουλειές του στον Αστέρα Ρεθύμνου και τον Κεραυνό αναδεικνύοντας πολλούς ποδοσφαιριστές.

Από το 2021 ανέλαβε τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας επαναλαμβάνοντας αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα ενώ το 2022-23 παρουσίασε εξαιρετικό έργο στην ομάδα Κ19 στη Super League2.
Μάλιστα μέσα στη σεζόν κλήθηκε να οδηγήσει και τη μεγάλη ομάδα στη Super League2 ως υπηρεσιακός προπονητής επιδεικνύοντας τις βαθιές γνώσεις που διαθέτει.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν Ενωσιακός προπονητής του Ρεθύμνου και στις δύο ομάδες Κ14 και Κ16.

Στην ομάδα, παραμένουν σταθεροί στα πόστα τους οι, Φίλιππος Μουρτζανός και Γιώργος Χαρλαύτης.

Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες.”

Π. Καραντάθας: “Να “ξεκλειδώσουμε” τη σκέψη των ποδοσφαιριστών μας”
Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας μέσα από τις πρώτες του λέξεις έδειξε το ήθος του, αυτό με το οποίο πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια… “Η αλλαγή προπονητή -τουλάχιστον όπως μου μεταφέρθηκε- έγινε για ψυχολογικούς, όχι γιατί δεν έκανε όπως έπρεπε τη δουλειά του. Κάθε άλλο μάλιστα…
Αυτό συμβαίνει και θα συμβαίενι σε όλους μας.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα ψάχνει αποτελέσματα και η σκέψη είναι μήπως μ’ ένα τέτοιο “σοκ” αλλάξει κάτι γιατί, μαθηματικά υπάρχουν περιθώρια.

Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Θα πάμε βήμα-βήμα και μαζί με τα παιδιά του προπονητικού τιμ (κ.κ. Μουρτζανό, Χαρλαύτη) να κοιτάξουμε να “ξεκλειδώσουμε” τη σκέψη των ποδοσφαιριστών προσπαθώντας να παίξουμε πιο παραγωγικά, να μην κυνηγάμε το σκορ και να φτάσουμε στον στόχο. Αυτό είναι δύσκολο αλλά είμαστε υποχρεωμενοι να το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους”.