Με Άγγελο Μουτζούρη στο κέντρο άμυνας!

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Μουτζούρη. Ο Άγγελος είναι 21 ετών (έχει γεννηθεί στις 29 Αυγούστου του 2001) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Είναι πολύ ψηλός (έχει ύψος 1.93μ.) ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια.
Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ ενώ ανήκε και στην ομάδα Κ19 του δικεφάλου του Βορρά ως το 2019.

Εκείνο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Αλμωπό όπου παρέμεινε ως το 2021. Αμέσως μετά, κινήθηκε ανατολικότερα παίρνοντας μεταγραφή στη Δόξα Δράμας στη Γ’ Εθνική όπου αγωνίστηκε μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι (2022).
Τον τελευταίο χρόνο έπαιξε στον Θερμαϊκό (και πάλι Γ’ Εθνική) έχοντας πολλές συμμετοχές στο ενεργητικό του.
Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες”.

Αγγ. Μουτζούρης: “Πρωταθλητισμός και πίστη για το κάτι παραπάνω”
Ο υψηλόσωμος στόπερ αφήχθη στο Ρέθυμνο ενώ τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται “Επισκοπή”. Το πρότζεκτ της ομάδας συμπληρώνει τους στόχους μου που έχω κι εγώ καθώς είναι ταυτόσημοι, δηλαδή ο πρωταθλητισμός και η συγκομιδή εμπειριών συνεχώς για το κάτι παραπάνω.

Το προπονητικό γήπεδο και οι εγκαταστάσεις βοηθούν καταλυτικά ούτως ώστε να βελτιώνεται ένας ποδοσφαιριστής αλλά και η ομάδα για να έχει καλύτερη συνοχή και πορεία στο πρωτάθλημα.

Προσωπικά πιστεύω στον εαυτό μου και στο κάθε παιδί ξεχωριστά που βρίσκεται εδώ γι’ αυτό και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε.”