Μ. Στεφανίδης: “Νίκη και καλό ποδόσφαιρο”

Για το ματς που κέρδισε η ομάδα μας απέναντι στον ΠΟ Ατσαλένιο (2-1), μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας αμέσως μετά το τέλος του.
Ο Μάρκος Στεφανίδης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (χτύπησε ο Γιαγκιόζης και ήταν τιμωρημένος ο Μουτζούρης), για την ατυχία λίγο πριν την έναρξη (χτύπησε και αποχώρησε ο Κίτος) αλλά και για το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι παίκτες του απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΟ Ατσαλένιος…

“Συγχαρητήρια στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές για την πολύ σπουδαία νίκη που πέτυχαν απέναντι σ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Όπως έχω ξαναπεί, κάποιες φορές μπορεί να “διαβάζεις” τον αντίπαλο αλλά το ματς, το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Η ομάδα έδειξε πολύ πάθος όπου εκτός από το α’ 15λεπτο, μπορέσαμε να έχουμε την πρωτοβουλία, να ελέγξουμε το ματς και γενικώς είμαστε πολύ καλοί.

Χαίρομαι που αυτή η νίκη συνοδεύτηκε και από πολύ καλό ποδόσφαιρο. Παρ’ ότι το γήπεδο ήταν βρεγμένο και είχε αέρα, οι παίκτες προσπάθησαν κι έβγαλαν πολύ όμορφα συνδυαστικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα παρ’ ότι όταν χάσαμε το πέναλτι στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι σε κάτι τέτοιες στιγμές πέφτει η ψυχολογία, απεναντίας, τα παιδιά βρήκαν το κουράγιο, τις ανάσες και την καλή ψυχολογία και ανέκτησαν τον ρυθμό. Μάλιστα παρ’ ότι είχαμε πολλές ελλείψεις, μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι τώρα που πλησιάζουν και οι εορτές για το ποδόσφαιρο που παίξαμε.
Αν δεν υπερβάλλαμε εαυτούς μπορεί και να το πληρώναμε γιατί, ο ΠΟΑ μάς έβαλε δύσκολα όπως και εμείς σ’ εκείνον. Αν είμαστε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε -πάντοτε με ταπεινότητα- εκτός φυσικά από τον κακό μας εαυτό.
Χρόνια πολλά για τις ημέρες που έρχονται…”