Λίγο πριν την σέντρα στα Ζωνιανά

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι πολύ κοντά για την ομάδα μας (Κυριακή 17/9, 16.00) η οποία καλείται να αρχίσει από τη… 2η αγωνιστική παίζοντας στα Ζωνιανά κόντρα στον Ερμή.
Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί όσο πιο κατάλληλα μπορούσε και το μόνο που υπάρχει ως εκκρεμότητα είναι η ενόχληση που ένιωσε στους προσαγωγούς ο Κώστας Λίμα στην προπόνηση της Πέμπτης (14/9). Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τον φ/θτή μας, Χρήστο Λεωνιδάκη και τον μασέρ Βαγγέλη Βάμβουκα είναι εντατικές προκειμένου ο 30χρονος μπακ-χαφ να παρουσιαστεί έτοιμος στο ντέρμπι.

Μ. Παπαματθαιάκης: “Δύσκολες οι πρεμιέρες”
Ενόψει της πρεμιέρας μίλησε ο προπονητής μας, Μανώλης Παπαματθαιάκης ο οποίος όμως ήταν λακωνικός και εξήγησε το γιατί…
“Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και ιδιαίτερες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι όπως είναι αυτό απέναντι στον Ερμή μέσα στα Ζωνιανά. Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα, ότι καμία ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει 100% την προετοιμασία της. Ας είναι όμως… Ξεκινάμε.”

“Πιο πάνω από έναν αγώνα ο Βαγγέλης…”
“Για το συγκεκριμένο κυριακάτικο ματς δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο. Ο αιφνίδιος θάνατος του Βαγγέλη Κάββαλου ο οποίος υπήρξε προσωπικός μου φίλος είναι τέτοιος που κανείς αγώνας δεν είναι πιο πάνω από εκείνον. Στη μνήμη του, ας μου επιτρέψετε να μην πω το παραμικρό. Ούτε τώρα για το pre game, ούτε για το post game.”