Κύπελλο ΕΠΣΡ; Πάμε στο β’ ημίχρονο… / Ερμής – Επισκοπή 1-0

Ανοικτή είναι η πρόκριση για την ομάδα μας στο κύπελλο ΕΠΣΡ παρά την ήττα με 0-1 από τον Ερμή. Στην ουσία πρόκειται για το α’ ημίχρονο μιας μονομαχίας της οποίας εκκρεμούν άλλα 90 και κάτι λεπτά.
Η ομάδα μας που παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην βασική της ενδεκάδα αφού ο κ. Στεφανίδης δεν είχε στη διάθεσή του τους, Σουρνάκη, Αζίζι, Ντότη, Τζωρτζινάκη και Μουτζούρη.
Ο Ερμής μπήκε μπροστά στο σκορ μ’ ένα γκολ στο 32′ από μία στημένη φάση σ’ ένα ματς που είχε ελάχιστες φάσεις. Μάλιστα στο β’ ημίχρονο οι “γυπαετοί” είχαν την εδαφική υπεροχή δίχως όμως να μπορούν να ανοίξουν εύκολα στο στενό γήπεδο των Ζωνιανών την άμυνα του Ερμή.

Το ματς:
Στο 13′ από την κάθετη πάσα του Κουκούλη, ο Σκουτέλης πλάσαρε από πολύ πλάγια στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Η φάση δεν τέλειωσε καθώς ο ίδιος θέλησε να πάρει το ριμπάουντ και σούταρε όπως μπορούσε εξ επαφής με τη μπάλα να βρίσκει και πάλι την εξωτερική πλευρά του δοκαριού καταλήγοντας άουτ.

Στο 16′ ο Τραίτοράκης σούταρε με τον Δεσποτόπουλο να μπλοκάρει.

Στο 18′ από τη σέντρα του Μέτα, ο Μπαμπουλάκης προ του Χάιδου έδιωξε κόρνερ.

Στο 25′ ο Λίμα σούταρε δυνατά με τον Δεσποτόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 28′ το σουτ του Τραίτοράκη πέρασε άουτ.

ΓΚΟΛ! 1-0: Στο 32΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε πολύ, με νέα κεφαλιά οδηγήθηκε πλάγια εντός περιοχής και εκεί ο Κωστάκης έστρωσε στον Κουκούλη που σούταρε κι έκανε το 1-0.

Στο 46′ ο Κωστάκης με ωραία ενέργεια πάσαρε στον Σκουτέλη που πλάσαρε άουτ.

Στο 62΄ ο Γεμιστός συνεργάστηκε με τον Σκουτέλη με σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει ο Ψαρράς.

Στο 67′ το σουτ του Μίχου βρήκε σε ετοιμότητα τον Δεσποτόπουλο
Στο 72 από τη σέντρα του Ρουμπάκη, ο Λίτσκας με τον Σκουτέλη δεν πρόλαβαν να ενεργήσουν.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Ρ., Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝ. (Μ. Πίτσος): Δεσποτόπουλος, Τουρνάκης, Γεμιστός, Σαρρής, Μπαμπουλάκης, Κωστάκης, Πλιάτσικας, Ρουιζίνιο (55′ Κεφαλούκος), Σκουτέλης, Βιτώρος (70′ Ρουμπάκης), Κουκούλης (58′ Λίτσκας).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Ψαρράς, Πάτας, Κεφαλάς, Μίχος, Τραϊτοράκης, Λίμα, Μεργέμογλου, Γιούτα, Μέτα (80′ Κίτος), Λέκα (63′ Κάμερον), Χάιδος.