ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΡ: Κακό α’ ημίχρονο, απίστευτο come back στην επανάληψη για την Επισκοπή 2010

Ένα αγγλικό σκορ γράφτηκε στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της α’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΡ. Η Επισκοπή 2010 αποκλείστηκε από τη συνέχεια ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της χάνοντας από τον Ποσειδώνα με σκορ 5-4.

Επρόκειτο για ένα ματς με ωραίο ρυθμό, μ’ ένα σαφώς κακό ημίχρονο για την ομάδα μας αλλά με μια τρελή εξέλιξη ως το φινάλε γιατί, παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας βρέθηκε πίσω με σκορ 5-1, όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά επέστρεψε αφιονισμένα μειώνοντας στο γκολ.

Το 0-1 ήρθε στο 22’ από τον Ποσειδώνα με σκόρερ τον Μαρινάκη ενώ το 0-2 έκανε ο Ν. Αποστολάκης στο 32’. Στο 36’ η ομάδα μας μείωσε με τον Νούρτσε αλλά στο 45’ ήρθε το 1-3 από τον Χρυσανθίδη.

Στο 58’ ο Ν. Αποστολάκης διεύρυνε το σκορ στο 1-4 και ακόμη πιο πολύ στο 65’ ο Βλαστός.

Εκεί λειτούργησε προφανώς ο ποδοσφαιρικός εγωισμός των παικτών μας που, αρχικά μείωσαν σε 2-5 με τον Κιόσε για να έρθει το 3-5 από τον Πεκίνι στο 73’. Στο 83’ ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 4-5 και το ματς, στο τέλος λίγο έλειψε να έρθει στην ισοπαλία.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γιαννάκης): Τσάλαγγας, Κιόσε, Κάλφι, Φραγκιαδάκης, Καφετζής, Νούρτσε, Νίκολα, Τραϊτοράκης, Πεκίνι, Νάτσης, Βαρδουνιώτης.