Κοιτάζει Ηλιούπολη παρά τις απουσίες…

Η προετοιμασία για το ματς με την Ηλιούπολη (Σάββατο 29/4) ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή (28/4) με τον προπονητή μας, Κώστα Ανυφαντάκη να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές μας για περίπου μία ώρα.
Σ’ ότι αφορά την αγωνιστική κατάσταση, υπάρχει μεγάλη θέληση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αλλά τα προβλήματα απουσιών δεν θα λείψουν ούτε γι’ αυτή την αγωνιστική (22η) καθώς, εκτός από τους Κώτσιο, Κρίκλοου, ο Ρίτσι Εμπουέλε συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις από μια θλάση στους προσαγωγούς η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο εβδομάδες ενώ ο Βασίλης Καφετζής συνεχίζει να πονάει στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού καθώς δεν έχει υποχωρήσει το οστικό οίδημα που “κληρονόμησε” από τον αγώνα με την Παναχαϊκή (2/4). Συν τοις άλλοις, “εκτός” θα μείνει και ο ακραίος επιθετικός Μάκης Βουκελάτος ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι, η Επισκοπή μας να παρουσιαστεί στον αυριανό αγώνα με 16αδα.

Η αποστολή θα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ψαρράς, Βάτζιος, Πολίτης, Μπερικάκης, Κούτσιας, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Σκεντεράι, Σταθόπουλος, Αμπαφού, Αραμπατζής, Μέτα, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Παπαδόπουλος και Λέκα.

Ο κ. Χρονάς διευθύνει την αναμέτρηση
Ο κ. Χρονάς από την Ένωση Αχαΐας θα είναι διαιτητής της αναμέτρησης με την Ηλιούπολη. Ο Πελοποννήσιος διαιτητής δεν έχει διευθύνει ποτέ στο παρελθόν αγώνα της ομάδας μας. Βοηθοί του θα είναι οι κ..κ. Μαυρουδής, Μάτσας από το Ηράκλειο ενώ 4ος θα είναι ο κ. Κραγασάκης από το Ηράκλειο.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής
Σάββατο 29 Απριλίου
13:45 ΑΕΚ Β’ – ΟΦΙ
Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας). Βοηθοί: Γάκος (Φθιώτιδας) – Τσούκας (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής: Χουλιαράς (Ευβοίας). Παρατηρητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας).

14:45 Ολυμπιακός Β’ – Καλλιθέα
Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας) – Μωϋσιάδης Β. (Γρεβενών) 4ος διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικης). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)

14:45 Παναχαϊκή – ΠΑΟ Ρουφ
Διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). Βοηθοί: Κάλλης – Γουρνιάς (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Ρούτσης (Κορίνθου). Παρατηρητής: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

14:45 Χανιά – Αιγάλεω
Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Σπυρόπουλος Π. (Αν. Αττικής) – Κουφός (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

14:45 Επισκοπή – Ηλιούπολη
Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας). Βοηθοί: Μαυρουδής – Μάτσας (Ηρακλείου). 4ος διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Παπαδάκης (Λασιθίου).

14:45 Καλαμάτα – Απόλλων Σμύρνης
Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών). Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) – Μπαλιάκας (Κοζάνης). 4ος διαιτητής: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Προοδευτική – Ηρόδοτος 3-0 α.α.