Καρέ νικών (3-2 τη Φλόγα) στο πιο δυνατό φιλικό

Με καλά διαστήματα αλλά και δυνατή όπου χρειαζόταν ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιγνίδια στην α’ φάση η ομάδα μας στην περίοδο της προετοιμασίας. Απέναντι στην Φλόγα Ρουστίκων που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Β’ ΕΠΣΡ, επικράτησε με σκορ 3-1 χάρη στα γκολ των Δάμο (7’), Καφετζή (πεν 57’), Τραϊτοράκης (77′).

Αυτό ήταν το 5ο φιλικό που έδωσε η Επισκοπή Κ19-Κ17 με συγκομιδή 4 νίκες (Σπήλι 3-2, Δόξα Πλατανέ 3-2, Γεράκια 3-0, Φλόγα Ρ. 3-1) και 1 ήττα (Ασή Γωνιά 0-2).

Το ματς:

Στο 5’ ο Σακελλαρίδης επιχείρησε ένα ανάποδο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Καλλιτσουνάκης επιχείρησε σουτ από τα 2μ. με τους παίκτες της ομάδας μας να διώχνουην πάνω στη γραμμή.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0:
Στο 7’ ο Δάμο ελίχθηκε ωραία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Στ. Φραγκιαδάκη.

ΓΚΟΛ! 1-1:
Στο 29’ από την εκτέλεση κόρνερ του Καρδαράς υπήρξε μια άτσαλη απόκρουση αμυντικού μας στο α’ δοκάρι, η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα και ο Σακελλαρίδης από απόσταση αναπνοής με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 55’ το εξαιρετικό σουτ του Τραϊτοράκη εξουδετέρωσε δύσκολα σε κόρνερ ο Φραγκιαδάκης.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-1:
Στο 57’ ο Τζωρτζινάκης ανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής από τον Μεντάκη. Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καφετζής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70′ ο Καλλιτσουνάκης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια  του Μπερβανάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 3-1: Στο 77′ ο Τραϊτοράκης κέρδισε το πέναλτι και εκτελεστής ήταν ο ίδιος σκοράροντας.

ΓΚΟΛ! 3-2: Στο 80′ ο Σακελλαρίδης έτρεξε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΕΠΙΚΟΠΗ (Γιάνγιανιν): Μπερβανάκης, Κάλφι, Καφετζής, Κιόσσε, Φραγκιαδάκης, Τραϊτοράκης, Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Δάμο, Σαββάκης, Πεκίνι. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κατσιπάνος, Τσαλάγγας, Βαρδουνιώτης, Νάτσης, Νιώρας, Τζάρι.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Δελήμπασης): Φραγκιαδάκης, Βερτούδος Κ., Φακουρέλης, Κατσαράς, Παπαδάκης, Χαλκιαδάκης, Βογιατζιδάκης, Καρδαράς, Καλλιτσουνάκης Ι., Καλλιτσουνάκης Γ., Σακελλαρίδης.