Καλή αρχή στα παιδιά μας, καλή αρχή στην Επισκοπή 2010

Με το μυαλό στη… δουλειά ρίχτηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας σήμερα Δευτέρα (12/8) στην πρώτη επίσημη της Επισκοπής 2010.

Η ομάδα μας που επιχειρεί ένα εντελώς νέο ξεκίνημα στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, φιλοδοξεί να βγάλει την ίδια ενέργεια, την ίδια ποδοσφαιρική υγεία όπως πέρυσι όπου με πολύ μικρό μ.ο. κατέκτησε την 4η θέση.

Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Γασπαράκης είδε τους 19 ποδοσφαιριστές του να ακούν τα πρώτα του λόγια με μεγάλη προσοχή και με τη σειρά τους να υπακούν στις εντολές τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του, του γυμναστή μας, Στράτου Γιοκαριδάκη όσο και του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Χαρλαύτη που ως γνωστό, διατηρεί την ίδια ιδιότητα και στην Επισκοπή (Γ’ Εθνική).

Γ. Καραγιάννης: «Πιστεύουμε σε σας»

Στην πρώτη της ομάδας βέβαια, το παρόν έδωσε τόσο ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης όσο και ο πρόεδρος της Επισκοπής 2010, κ. Γιώργος Καραγιάννης. Ο κ. Καραγιάννης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και κάνοντας το άνοιγμα στο καλωσόρισμα είπε λακωνικά: «Καλή χρονιά με υγεία. Πιστεύουμε σε σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και να πετύχετε τους στόχους που έχουμε θέσει».


Β. Γασπαράκης: «Έχουμε ταλέντο, θα δουλέψουμε ομαδικά»

Επίσης στα πρώτα του λόγια, ο Βαγγέλης Γασπαράκης τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές: «Σας καλωσορίζω στην ομάδα μας και σας εύχομαι υγεία. Βρισκόμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε το πιο σημαντικό πράγμα από τα δεύτερα πιο σημαντικά στη ζωή. Την ενασχόληση με αυτό που αγαπούμε, το ποδόσφαιρο.

Από φέτος θα αγωνιζόμαστε στην Α’ κατηγορία (σ.σ. η Επισκοπή 2010 έκανε χρήση του δικαιώματος να ανέλθει στην παραπάνω κατηγορία από τη στιγμή που, η πρωταθλήτρια ομάδα του Φοίνικα δεν πήρε την άνοδο). Θεωρούμε ότι αυτή η κατηγορία είναι πιο δυνατή και έχει περισσότερη ποιότητα. Εμάς δεν μας λείπει το ταλέντο. Κάθε άλλο μάλιστα. Για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία στα οποία μπορεί να υστερούμε, πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε μέσα από την καθημερινή δουλειά με κυρίαρχο πνεύμα μας την ομαδικότητα».

Γ. Γιοκαριδάκης: «Είμαστε εδώ για ‘σας»

Ο κ. Γιοκαριδάκης από την πλευρά του τόνισε: «Καλή χρονιά με υγεία εύχομαι. Εμείς είμαστε εδώ αποκλειστικά για ‘σας, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα δουλέψουμε».

Οι νέοι, οι μικροί και το σύνολο

Στην προπόνηση όπου αρχικά οι παίκτες δούλεψαν σε γκρουπ με ασκήσεις αντοχής αλλά και με μπάλα, ήταν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Δημήτρης Κλειδής, Σωτήρης Μαργαρώνης και Μιλέν Νάσκοβ).

Ανάμεσά τους βρίσκονταν και τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές –από τους εφτά- που ανέβηκαν από τις ακαδημίες. Αυτοί ήταν οι, Αχιλλέας Τσάλαγγας, Σήφης Τραϊτοράκης, Παναγιώτης Ποθουλάκης (2005) και Γιάννης Καραταράκης (2004).

Τα υπόλοιπα παιδιά που θα ξεκινήσουν από αύριο να έρχονται στην ομάδα είναι οι: Άντριαν Πεκίνι, Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Μιχάλης Μπουντουράκης (2005).
Συνολικά οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας μας ήταν: Τσάλαγγας, Μπερβανάκης, Κιμιωνής Γ., Κιμιωνής Ν. Τσιλεδάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής, Σαββάκης, Γύπαρης, Μαργαρώνης, Π., Ποθουλακης, Γ. Ποθουλάκης, Νάσκοβ, Κλιεδής, Τραϊτοράκης, Κιόσε, Μανουσάκης, Καραταράκης.