Και συμμετοχή και γκολ με την εθνική Ενόπλων ο Αντώνης Σταθόπουλος!

Ένα γκολ με… διεθνείς προδιαγραφές σημείωσε ο δικός μας Αντώνης Σταθόπουλος. Ο 23χρονος επιθετικός της ομάδας μας έλαβε την τιμή να αγωνιστεί με την Εθνική Ενόπλων σ’ ένα ματς που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα (17/10) έλαβε χώρα στην Ηγουμενίτσα με την εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει αυτή του Θεσπρωτού και στόχο είχε την συγκέντρωση εσόδων τα οποία διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση τέκνου συναδέλφου που νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης συνέπεια ατυχήματος.
Η αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του σπουδαίου Χουάν Ραμόν Ρότσα έληξε με νίκη της Εθνικής Ενόπλων με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αντώνης Σταθόπουλος στο 32′ (προηγήθηκε κάθετη του Παναγιωτούδη) με άψογο πλασέ έπειτα από τετ-α-τετ που είχε με τον Τσιμόπουλο.
Τον αγώνα διοργάνωσε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Μαγκράτζε, Αδαμάκης, Μαντζουρανάκης, Ντόντης, Οικονόμικος, Πανταζέλος, Σεμερτζάκης, Τρουμπούκης, Φάκκης, Χατζάκος
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Χριστοφιλέας): Μπακόλας, Παρράς, Βαφέας, Βουρνάζος, Καρνέσης, Παναγιωτούδης, Μουστακόπουλος, Τσούπανος, Βιτλής, Παπαχρήστος, Σταθόπουλος.

“Η ΠΑΕ Επισκοπής συγχαίρει την εθνική ενόπλων αλλά και την ομάδα του Θεσπρωτού γι’ αυτή την πρωτοβουλία που είχε προκειμένου να βοηθηθεί ένα μικρό παιδί.
Παράλληλα δίδει τα συγχαρητήριά της στον “δικό” μας Αντώνη Σταθόπουλο για την τιμητική αυτή συμμετοχή αλλά και για ένα γκολ που σίγουρα θα έχει να θυμάται”.