Και ο Άγγελος Τασιούλης στην Επισκοπή μας!

Μία προσθήκη στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας, αποτελεί γεγονός για την Επισκοπή μας. Ο αριστερός μπακ-χαφ Άγγελος Τασιούλης ανήκει και επίσημα στον σύλλογό μας.
Γρήγορος, πεισματάρης αλλά και με επιθετικές τάσεις, ο 23χρονος Τασιούλης υπόσχεται δουλειά και πως σε τελική ανάλυση, όλα θα φανούν στο γήπεδο… Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Άγγελου Τασιούλη.
Πρόκειται για μία προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως μπακ-χαφ. Ο 23χρονος οπισθοφύλακας είναι γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 1998 στο Μαρούσι και έχει ύψος 1.83μ..
Ποδόσφαιρο πρωτόπαιξε στον Παναιτωλικό όπου έφτασε και στην ομάδα Κ20. Έκτοτε κατέβηκε πιο νότια για να αγωνιστεί στην Κηφισιά, έπειτα στη Δόξα Βύρωνα και από εκεί σε Προοδευτική, Αχαρναϊκό, Ιάλυσο και πέρυσι στο Αιγάλεω (FL).
Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες”.

Αγγ. Τασιούλης: “Εξαιρετικό κλίμα, κατάλληλος τρόπος εργασίας”

Ο νεαποκτηθής ποδοσφαιριστής είχε να τονίσει μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις:

“Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Η Επισκοπή είναι μία ομάδα που της αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά. Έχει πλάνο και στοχεύει πάντοτε στο να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Αυτό που θέλουμε όλοι είναι, να κάνουμε μια καλή πορεία. Ελπίζω να μας βολέψουν οι συνθήκες και να φτάσουμε στον σκοπό μας.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι παροχές της ομάδας πολύ καλές και ο τρόπος που δουλεύουμε, θεωρώ, ο πλέον κατάλληλος. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχή”