Κ19: Εξαιρετική για 60 λεπτά η ομάδα μας / 3-3 με την ΕΑΠ

ε το εντυπωσιακό 3-3 ολοκληρώθηκε το 5ο φιλικό ματς για την Κ19 στο γήπεδο “γυπαετών”. Αυτή τη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας αντιμετώπισαν την Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ (Α’ ΕΠΣΡ) όπου ως το 53′ κέρδιζαν με 3-0!
Έκτοτε, οι μαζεμένες αλλαγές αλλά και η λογική αντίδραση του αντιπάλου έφεραν το ματς στα ίσια. Σημειωτέον πάντως ότι, ως το 89′ το σκορ ήταν στο 3-1.
Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα ματς όπου οι προπονητές (Καραδάκης, Μουρτζανός) μπορούν να το δουν από διάφορες πλευρές το τακτικό σκέλος του. Ήταν όμως όμορφο από την αρχή ως το φινάλε του (η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο μετά το 10′ ως το 60′).
Εκεί σημειώθηκαν τα 3 γκολ, εκεί έγιναν ευκαιρίες για να διευρυνθεί το σκορ, εκεί είχαμε και το δοκάρι με τον Καφετζή στο 35′ που, σημειωτέον, πέτυχε τα πρώτα του δύο γκολ στη φετινή σεζόν σε φιλικό.
Στο 45’ δοκάρι είχε και η ομάδα μας με «κεραυνό» του Κόκκαλη.
“Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα για 60 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλαμε μια κόπωση, πολύ φυσιολογική κι αναμενόμενη γιατί μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε σε φουλ ρυθμούς με τα παιδιά. Στο τέλος έγιναν πολλές αλλαγές και είναι λογικό να χαθεί η συνοχή” τόνισε ο προπονητής Νίκος Καραδάκης.

Το ματς:


ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 1-0:
Στο 19′ ο Τζιαμτζίου έβγαλε τον Καφετζή σε πλεονεκτική θέση και εκείνος με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 48’ από το κόρνερ του Τζιαμτζίου ο Καφετζής με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ! 3-0: Στο 53′ έπειτα από φανταστική ενέργεια του Μεργέμογλου ο οποίος πέρασε τρεις αντιπάλους του έβγαλε στον κενό χώρο τον Αλεξάκη που προχώρησε και πλάσαρε ιδανικά.

ΓΚΟΛ! 3-1:
Στο 72′ ο Βάρδας βρήκε τον Κόκκαλη εντός περιοχής κι εκείνος με πλασέ μείωσε.

ΓΚΟΛ! 3-2:
Στο 89′ από βαθιά μπαλιά του Σαρινάκη, ο Κόκκαλης με πλασέ

ΓΚΟΛ! 3-3:
Στο 91′ ο Σαρινάκης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ο Κόκκαλης που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει.

Καλές στιγμές για να σκοράρει η ομάδα μας -εκτός από το δοκάρι- είχε η ομάδα μας στο 39′ με τον Καφετζή και στο 51’ με τον Τζωρτζινάκη. Δοκάρι είχε και η ΕΑΠ με τον Κόκκαλη στο 45′.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ19 (Νίκος Καραδάκης):
Μπερβανάκης, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Αγγελόπουλος, Σεχου, Τραϊτοράκης, Καφετζής, Τζαμτζίου, Τζωρτζινάκης, Μεργέμογλου, Αλεξάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι: Πεκίνι, Νιώρας, Παπαπαναγιώτου, Μπούκης, Ορλάντο, Κιαφόκου, Βαρδουνιώτης, Κανανάι, Καραγιάννης Αρ., Κοτζαμπασίδης.
Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Τσαπόκου, Γεωργιουδάκης, Στεφανάκης, Ι. Ποθουλάκης, Καραμπατζάκης, Μαυρής, Ρ. Αποστολάκης, Κόκκαλης, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης.
Έπαιξαν ακόμη οι Σαρινάκης, Φ. Ιμπραχίμι, Μαγαράκης, Βροντάκης, Βάρδας, Π. Ποθουλάκης, Παπανδρέου.