Κ. Ανυφαντάκης: “Βάλαμε δύσκολα στο Αιγάλεω”

Οι δηλώσεις του pre game απέναντι στο Αιγάλεω από τον προπονητή της ομάδας μας Κώστα Ανυφαντάκη ήταν προφητικές. Συγκεκριμένα, ο Ρεθεμνιώτης κόουτς λίγο πριν η ομάδα μας αναχωρήσει για την Αθήνα είχε πει: “Nα είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα δούμε στο 90′ ή στο 95′ τί θα έχουμε κάνει.”

Στο 89′ λοιπόν το Αιγάλεω ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στο 96′ ο Κεφαλάς χάρισε με γκολάρα τη νίκη στην ομάδα μας!
Έτσι λοιπόν, και πάλι με χαμηλό προφίλ και έχοντας πλήρη γνώση ότι αυτό το πρωτάθλημα χρειάζεται υπομονή αλλά και σύνεση, ανέφερε μετά το σπουδαίο 2-3 στο Σίτι:

“Όλα μας τα παιγνίδια κυμαίνονται σε αυτό το επίπεδο. Όλα μας τα παιγνίδια τα διεκδικούμε ως το 90′ ή στο 96′ όπως σήμερα (Τετάρτη 3/5).
Τις περισσότερες φορές δεν τα είχαμε καταφέρει γιατί υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης. Όμως όλα τα παιγνίδια είναι ανταγωνιστικά έστω κι αν αγωνιζόμαστε απέναντι σε αντιπάλους που βρίσκονται στην κορυφή.

Έτσι και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς -γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν 7 παιγνίδια πριν το φινάλε- κάναμε πολύ καλό ματς, “βάλαμε δύσκολα” στο Αιγάλεω, τους βάλαμε φόβο, κάναμε μια καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και πήραμε αυτούς τους βαθμούς.

Μπορώ να πω ότι περιμένουμε ακόμη περισσότερη βελτίωση αλλά είναι βασικό αυτή η βελτίωση να έρχεται μέσα από τα αποτελέσματα και γι’ αυτό δίνω στους παίκτες μου πολλά συγχαρητήρια.
Καλή πορεία εύχομαι και στο Αιγάλεω”.