Κ. Ανυφαντάκης: “Θα παλεύουμε παντού…”

Το παιγνίδι απέναντι στην Ηλιούπολη είναι ένα από τα 5 εντός έδρας που έχει η ομάδα μας ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Αύριο Σάββατο (29/4, 14/45) θα υποδεχθεί την ομάδα της Αθήνας η οποία έχει πραγματοποιήσει μία πολύ ξεχωριστή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 στον νότιο όμιλο.

Ο προπονητής της Επισκοπής μας, ο κ. Ανυφαντάκης τη χαρακτήρισε ως μια έμπειρη ομάδα η οποία χρίζει μεγάλης προσοχής. Την ίδια στιγμή όμως, η ομάδα μας έχει ανάγκη τους βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο ίδιος επισημαίνει: “Είναι ένα ματς όπου παίζουμε με μία πολύ έμπειρη ομάδα όπως είναι η Ηλιούπολη. Ξέρουμε ότι μπορούμε να επαναλάβουμε τις καλές μας εμφανίσεις. Ζητούμενο όμως είναι να πετύχουμε την ουσία η οποία είναι η νίκη ούτως ώστε να μπορέσουμε να επιστρέφουμε στα καλά αποτελέσματα.”

Ο Ρεθεμνιώτης τεχνικός μίλησε για την πίστη που υπάρχει στην ομάδα αλλά και για το ότι δεν πρόκειται να παρατήσει ουδείς τα όπλα… “Υπάρχουν περιθώρια… Είναι μακρύ το πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ανακατατάξεις στη βαθμολογία γιατί, βλέπουμε ότι οι ομάδες παλεύουν. Δεν ξέρουμε όμως πως είναι στα διοικητικά τους. Κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις. Οπότε, εμείς παλεύουμε παντού, μέσα και έξω και θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίζουμε να κοιτάζουμε ψηλά.”