Ηλ. Καραγιάννης: “Πλέον, όσο ψηλότερα γίνεται…”

Ένας από τους ποδοσφαιριστές -και από τα καλύτερα παιδιά στην ομάδα, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε- ο Ηλίας Καραγιάννης, μίλησε στο episkopifc.gr για το ματς με την Καλλιθέα (Κυριακή, 14.45), για την φετινή Επισκοπή αλλά και για τον εαυτό του.
Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν που βρίσκεται στον σύλλογο. Μπορεί να μην είναι βασικό στέλεχος αλλά όποτε χρειάστηκε -και δεν ήταν λίγες οι φορές αυτές- το έκανε σα να αγωνιζόταν εδώ και καιρό…
Στα 31 του χρόνια (θα τα κλείσει στις 9 Μαΐου), ο δεξιός οπισθοφύλακας που έμαθε το ποδόσφαιρο στην ΑΕΛ και πλέον μπορεί να γυρίσει πίσω του και να κοιτάξει μια σειρά από ομάδες όπου στο πρόσωπό του υπάρχει εκτίμηση, είπε δυο λόγια για την αναμέτρηση… “Είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Καλλιθέα. Σίγουρα η τακτική των προπονητών θα παίξει ρόλο στο πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε μέσα στην έδρα μας τί αξίζουμε και ελπίζουμε αυτό το επιτυχημένο σερί να συνεχιστεί.”

Αμέσως μετά, ο Νο33 στη φανέλα, μίλησε για την κομβική νίκη μέσα στην Ιεράπετρα (0-1 τον ΟΦΙ) και κατά πόσο αλλάζει τους στόχους (από αυτόν την παραμονής σε κάτι παραπάνω)… “Το “διπλό” που κάναμε μέσα στην Ιεράπετρα, μας έχει δώσει κατά ένα τεράστιο ποσοστό την παραμονή. Αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε τί κάναμε. Από δω και πέρα, θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο σοβαροί για να κοιτάξουμε να οδηγήσουμε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται.”

“Ομάδα συνόλου”

Ακολούθως ο παίκτης που έχει φαρμακερά πόδια από τα στημένα έχοντας ήδη στο παλμαρέ του δύο ασίστ, αναφέρει για το πως εκείνος εξηγεί την αγωνιστική ανάταση της Επισκοπής: “Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά όμως μέσα από το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ανατρέψαμε μια δύσκολη κατάσταση (σ.σ. η Επισκοπή μετρούσε στις πρώτες 6 αγωνιστικές 5 ήττες και 1 ισοπαλία). Το δουλέψαμε πολύ΄μεταξύ μας οι παίκτες μαζί με τον προπονητή και αυτό φάνηκε στην πορεία. Δείχνουμε ομάδα συνόλου και στο ποδόσφαιρο αυτό είναι το παν.”

“Ο,τι καλύτερο να αναγνωρίζεται η προσφορά σου”
Ο Ηλίας Καραγιάννης μίλησε και για την αναγνώριση στο πρόσωπό του από τους Κουρήτες, τον σύνδεσμο του ΟΦΙ να τον υποδεχθούν θερμά (έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν εκεί) κάνοντάς του κάποια αναμνηστικά δώρα…
“Αυτή η κίνηση του συνδέσμου φίλων “Κουρήτες” με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δείχνει τη συμπάθεια και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Για μένα, αυτές είναι οι ωραίες στιγμές του ποδοσφαίρου. Να πηγαίνεις ως αντίπαλος σε μια έδρα και να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχει κάνει για εκείνους όταν πάλευες γι’ αυτούς. Τους ευχαριστώ πολύ.”