Η συνέντευξη τύπου από το ματς Επισκοπή – Ηρόδοτος

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Γάλλου “Π. Βαρδινογιάννης”, τα συναισθήματα ήταν εκ διαμέτρου διαφορετικά για τους προπονητές των δύο ομάδων. Ο κ. Βέλιτς μίλησε με άνεση για μια παραμονή που ισοδυναμεί όσο ένα πρωτάθλημα για κάποιους άλλους ενώ ο κ. Βούζας αναφέρθηκε σε μεταφυσικές ιδιότητες που δεν ήταν δυνατόν να κερδίσει η ομάδα του δίνοντας τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος, συγχαρητήρια στην Επισκοπή.

Γ. Βέλιτς: “Παραμονή που ισοδυναμεί με ένα ή και δύο πρωταθλήματα”
“Παίζαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που ήθελε το ματς πολύ. Το ίδιο όμως το θέλαμε και εμείς. Βάσει της εικόνας, η νίκη αυτή θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα χωρίς να περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να πανηγυρίσουμε. Μια νίκη που σηματοδοτεί οριστικά τον βασικό μας στόχο όπως είναι η παραμονή. Παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, σήμερα θεωρώ ότι μπήκε η σφραγίδα αυτής της κατάκτησης.
Είναι γεγονός ότι εδώ και κάποιες εβδομάδες ίσως ήμασταν σωμένοι, όπου παρά τα προβλήματα, σ’ αυτή την κατηγορία πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα που αντιστοιχεί -σε άλλους- όσο μια κατάκτηση πρωταθλήματος. Γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό. Μετά από ένα πολύ μεγάλο σερί επιτυχιών όπου βρισκόμαστε σ’ ένα γκρουπ ομάδων που -μόνο αν κοιτάξεις τα ονόματά τους καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό- δίνει ακόμη μεγαλύτερη έκταση στην πορεία που έχει κάνει η Επισκοπή φέτος και θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε δύο πρωταθλήματα για κάποιους άλλους.
Βεβαίως αυτή η πορεία αξίζει και στην διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρό μας κ. Νικολιδάκη που τόσα χρόνια -και ειδικά φέτος- κάνει μεγάλη προσπάθεια παρότι πολλές φορές τα προβλήματα τον ξεπερνούσαν. Ωστόσο ήταν πάντοτε δίπλα στην ομάδα μαζί με τη διοίκηση και έδειχναν καθημερινά πόσο την αγαπούν.”

Ο κόουτς της ομάδας μας ρωτήθηκε εάν ξεκινάει ο νέος σχεδιασμός της ομάδας με δεδομένο τη νέα παρουσία της εταιρείας “TFT” που θα συνεργαστεί με την Επισκοπή….
“Εμείς θα δώσουμε ευκαιρία στα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα παρ’ ότι δεν έχουμε πολλά σε αριθμό. Το θέμα της συνεργασίας με την TFT δεν το γνωρίζω σε βάθος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα είναι κάτι σημαντικό για την πόλη του Ρεθύμνου και φυσικά για την Επισκοπή.
Απ’ ότι ξέρω, ο ιδρυτής της εταιρείας, ο κ. Σάιμον πέρασε ένα διάστημα εδώ με την ομάδα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας και νομίζω από αυτά που έχω αντιληφθεί ότι θα ταιριάξει πολύ στο διοικητικό μας σχήμα.
Δεν ξέρω αν έχει έρθει η ώρα να κοιτάξουμε τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Υπάρχουν ακόμα πολλά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν αυτή τη χρονιά.
Όπως είπα όμως, καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό όπως είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να κρατηθούμε τουλάχιστον στη θέση που βρισκόμαστε τώρα ως το τέλος.”

 


Πηγη φωτό: www.athlitiko.gr

Β. Βούζας: “Μεταφυσική δύναμη που δεν μας επέτρεπε να κερδίσουμε”
“Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Έπαιξε ένα φανταστικό ποδόσφαιρο και μας κέρδισε δίκαια. Δυστυχώς, για μας, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κερδίσουμε το ματς. Σα να υπήρχε μια μεταφυσική δύναμη που προκαθόριζε το αποτέλεσμα.”

Όταν ζητήθηκε από τον κ. Βούζα να γίνει πιο συγκεκριμένος, είπε: “Υπήρχε μια μεταφυσική δύναμη που δεν μας επέτρεπε να κερδίσουμε το παιγνίδι. Έτσι το σκέφτομαι και το λέω. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς σα να μην υπήρχαμε μέσα στο γήπεδο.
Πλέον ναι, μαθηματικά υπάρχουν περιθώρια για την ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί πέρα όμως είναι πολλά τα στοιχεία που υπάρχουν για να τα δούμε και να τα μελετήσουμε”.