Η συνέντευξη τύπου από το ματς Επισκοπή – Αιγάλεω

Μετά το ματς του “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” δόθηκε η συνέντευξη τύπου, ως γνωστό σε εξωτερικό χώρο τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι δύο προπονητές της αναμέτρησης (κ. Γιάσμινκο Βέλιτς για την Επισκοπή κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης για το Αιγάλεω) δίχως ο ένας να ακούει τον άλλο, συμφώνησαν επί της ουσίας ότι διαφωνούν για το ποιός ήταν ο καλύτερος και το ποιός άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς…
Βέβαια ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Βέλιτς εστίασε -εκτός από το γήπεδο0- και για το γεγονός ότι η διαιτησία στάθηκε εμπόδιο για να κερδηθεί αυτό το ματς…

Γ. Βέλιτς: “Ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι του αντιπάλου μας
“Άποψή μου είναι ότι πήραμε έναν βαθμό από ένα παιγνίδι που δεν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα αλλά έντεκα εναντίον δεκατεσσάρων! Μιλάμε για μία διαιτησία 100% υπέρ του Αιγάλεω όπου ό,τι επικαλούνταν ο πάγκος του, το έπαιρνε και, επίσης έχω πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το ότι το γκολ της ισοφάρισης σημειώνεται από θέση οφσάιντ. Μένει να φανεί βέβαια για να μπορούμε να τοποθετηθούμε με σαφήνεια…
Από ‘κει και πέρα, πιστεύω ότι με εξαίρεση το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι του αντιπάλου μας. Είχαμε υπεροχή σε όλο το α’ ημίχρονο έχοντας βέβαια μία φάση εμείς (στη δική μας φάση ο Πέτρου έχασε απίστευτη ευκαιρία) κι άλλη μία φάση το Αιγάλεω η οποία προήλθε από δική μας σπόντα.
Στο β’ ημίχρονο με κόντρα τον αέρα σταθήκαμε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλο. Δεν πλησίαζαν ουσιαστικά την περιοχή μας, τη στιγμή που εμείς φτάναμε με αξιώσεις και δημιουργούσαμε δυο ευκαιρίες αλλά και το γκολ που κατορθώσαμε να πετύχουμε.

Από εκεί και πέρα, η διαιτησία είναι αυτή που μας έβαλε στην περιοχή μας και σίγουρα το άγχος να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Αν υπήρχε υπεροχή του Αιγάλεω ήταν αυτό το τελευταίο τέταρτο.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια σ’ αυτό το γήπεδο. Μπόρεσαν να προσαρμοστούν σ’ αυτό πολύ καλύτερα από τους παίκτες του Αιγάλεω.

Μας αδικεί κατάφορα και το αποτέλεσμα και η σημερινή διαιτησία αλλά θα κοιτάξουμε να δώσουμε λύσεις σ’ αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κοιτάζοντας τα επόμενα παιγνίδια και προσπαθώντας να κερδίσουμε για να πάρουμε τους βαθμούς.

Δυστυχώς, έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράματα για το πρωτάθλημα που για μας υπάρχει, για την ώρα, μόνον η λέξη παραμονή.
Πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να είμαστε στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ακόμη και με τα χίλια μύρια όσα προβλήματα δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά.
Το ποδόσφαιρο όμως τα έχει αυτά. Δεν αξίζαμε να χάσουμε κανένα ματς από αυτά τα οποία ηττηθήκαμε αλλά όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες κι όπως έχουμε πει, προσπαθούμε να τις διορθώσουμε. Θα συνεχίσουμε τη μάχη μας.
Για μας όλα τα ματς είναι κρίσιμα. Τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα είναι πιθανό να μην καλυφθούν αμέσως μετά το νέο έτος όμως δεν κοιτάζουμε να κλαιγόμαστε γι’ αυτά αλλά να βρούμε λύσεις.

Τέλος ο κ. Βέλιτς μόίρασε ευχές…
“Εύχομαι τα καλύτερα σε όλον τον κόσμο, υγεία πάνω απ’ όλα… Ελπίζω επίσης να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από αυτόν τον εφιάλτη που λέγεται “covid” όπως επίσης και το ίδιο το ποδόσφαιρο που έχει δεχθεί τόσα πολλά πλήγματα έχοντας δημιουργηθεί ένα σχετικό μπάχαλο την τελευταία διετία.
Εύχομαι επίσης στην ομάδα μας να καταφέρει τους στόχους της στην επόμενη χρονιά και με την έναρξή της να μας βρει πιο έτοιμους για τις υποχρεώσεις που έρχονται.”

 

Απ. Χαραλαμπίδης: “Δεν είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα”
“Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα να αγωνίζονται σ’ αυτά τα γήπεδα ομάδες επιπέδου SL2. Δεν μπορώ να καταλάβω πως θέλουμε να εξελίξουμε το γήπεδο όταν βάζουμε ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε τέτοια γήπεδα, τη στιγμή μάλιστα που έρχονται γιορτές και φοβόμαστε μην έχουμε άλλα προβλήματα σχετικά με την υγεία των ποδοσφαιριστών.
Από ‘κει και πέρα, η ομάδα μου ακόμα και σ’ αυτό το γήπεδο, έδειξε πόσο καλή είναι. Εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά μέχρι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι με πιο κλασικές, πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και είναι κρίμα που δεν φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς.
Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών είναι πάρα πολύ καλή. Άξιζαν τη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια καθώς είδατε ότι σ’ αυτό το γήπεδο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.”

Ερωτηθείς για το αν υπονοεί ότι το Αιγάλεω αδικείται από το 1-1, ο κ. Χαραλαμπίδης τόνισε:
“Όχι δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Η τελευταία ευκαιρία του Αρναρέλλη ήταν πολύ μεγάλη. Η Επισκοπή δεν είχε τέτοια ευκαιρία. Να θυμίσω την ευκαιρία του Τσιλιγκίρη στο α’ ημίχρονο που έδιωξε η Επισκοπή πάνω στη γραμμή, ή το σουτ που έδιωξε ο τερματοφύλακας (Καλογεράκης) εξ επαφής… Όχι δεν είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.”