Η συνέντευξη τύπου από το ματς Επισκοπή – ΑΕΚ Β’

Το ματς έληξε, η ομάδα μας δέχθηκε για πρώτη φορά 3 γκολ στην έδρα της (1-3) αλλά αυτό έχει εξήγηση. Στη συνέντευξη τύπου ο Γ. Βέλιτς στάθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ομάδα μας να μην έχει στο ματς ούτε έναν φύσει και θέσει κεντρικό αμυντικό. Λίγο νωρίτερα στις δηλώσεις του, ο κ. Νίκος Παναγιωτάρας έκανε λόγο για την ίσως καλύτερη εμφάνιση της ΑΕΚ Β’ τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα.

Γ. Βέλιτς: “Φάνηκε η αριθμητική γύμνια μας”
“Παίζαμε εναντίον ενός δυνατού αντιπάλου που διαθέτει πολλές επιλογές, έχει νεαρούς, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και που συγκριτικά με τα προηγούμενα παιγνίδια, είχε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του και παρουσιάστηκε πιο “φρέσκος” σε αντίθεση με εμάς που δεν είχαμε κυριολεκτικά στην σύνθεσή μας ούτε έναν φύσει και θέσει κεντρικό αμυντικό. Άρα, έπρεπε να παίξουν παιδιά που έπαιζαν σε άλλες θέσεις.

Σίγουρα, δεν μπήκαμε καλά στο α’ ημίχρονο όμως πολύ γρήγορα, ισορροπήσαμε και θα μπορούσα να πω ότι είχαμε και διαστήματα που ήμασταν καλύτεροι με εξαίρεση την αρχή του ημιχρόνου όπου η ομάδα της ΑΕΚ ήταν πιο δυνατή.
Στο β’ ημίχρονο από το πουθενά, δεχθήκαμε δύο γκολ, πράγμα που δυσκόλεψε την αποστολή μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές που απέφεραν τη μείωση του σκορ ενώ στη συνέχεια είχαμε και κάποιες κλασικές ευκαιρίες από την πλευρά μας κι ίσως να μπορούσαμε να καταφέρουμε κάτι παραπάνω βάσει αυτών.
Εκεί όμως φάνηκε η αριθμητική “γύμνια” μας. Παρ’ όλα αυτά, θα πω ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Η ΑΕΚ Β’ σούταρε τρεις φορές στην εστία μας (το τρίτο ήταν με κεφαλιά) και έβαλε τρία γκολ. Ένα σουτ έξω από την περιοχή όπου παραχωρήσαμε εμείς μπάλα στον αντίπαλο, το δεύτερο από πέναλτι και μόνο το τρίτο είναι στη ροή του αγώνα.

Η διαφορά τελικά ήταν ότι εμείς στα καλά μας διαστήματα δεν κάναμε τις ευκαιρίες γκολ.
Όπως και να έχει όμως, η ΑΕΚ Β’ είχε το πλεονέκτημα των περισσοτέρων επιλογών και στο τέλος δεν μπορώ να πω ότι δεν κέρδισε δίκαια.”


Πηγή φωτό: www.athlitiko.gr

Ν. Παναγιωτάρας: “Κάναμε ίσως την καλύτερή μας εμφάνιση”
“Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήμασταν όμως σοβαροί και θεωρώ πολύ καλοί στα πρώτα 30 λεπτά. Έκτοτε, η Επισκοπή ισορρόπησε το ματς.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου είχαμε την ευτυχία να πετύχουμε δύο γκολ αλλά να είμαστε και πολύ πιεστικοί. Έπειτα, για περίπου 10-15 χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, η Επισκοπή μείωσε όμως σχετικά γρήγορα ξαναβρήκαμε τον ρυθμό μας και οδηγήσαμε το ματς εκεί που έπρεπε παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.
θεωρώ ότι αυτή ήταν ίσως η καλύτερή μας εμφάνιση τον τελευταίο καιρό.
Στόχος της ομάδας μας είναι να ακολουθεί ένα αγωνιστικό πλάνο που θα βοηθάει, θα εξελίσσει τα παιδιά προκειμένου να μπορέσουν κάποια στιγμή να είναι σε θέση να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα”.