Η κοπή της βασιλόπιτας και η συνεύρεση των τμημάτων

Μέσα σ’ ένα όμορφο, οικογενειακό κλίμα, έγινε η κοπή της πίτας για τον σύλλογό μας.
Τα διοικητικά μέλη του Αθλητικού μας Ομίλου προεξάρχοντος του προέδρου μας κ. Μιχαήλ Νικολιδάκη, τα δύο ενήλικα τμήματα (ανδρικό της Γ’ Εθνικής και το γυναικείο επίσης της Γ’ Εθνικής), οι προπονητές Γ. Κόλτζος και το δικό του τεχνικό τιμ στην ανδρική και αυτό του Β. Καλαϊτζιδάη από τη γυναικεία ομάδα της Επισκοπής και φυσικά άπαντες οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες συνέφαγαν, και αντάλλαξαν απόψεις επί παντός επιστητού στο εστιατόριο-ταβέρνα “Ζήσης”.

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα πουν όλοι με όλους σε διαφορετικό κλίμα, σ’ ένα περιβάλλον πολύ ευχάριστο που το έκανε τέτοιο, η όλη οργάνωση και το γεγονός ότι και τα δύο τμήματα βρέθηκαν εκτός γηπέδου.
Την κοπή της πίτας ανέλαβαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας μας, ο Γιάννης Ψαρράς, ο Θέμης Κεφαλάς και οι δύο αρχηγίνες, η Χριστίνα Μηνασίδου, η Χριστιάνα Μανωλίτση, η Ζωή Δρακάκη και η Ειρήνη Δρακάκη.

Τυχερή της όλης βραδιάς ήταν η Βαρβάρα Μπεμπή στην οποία έτυχε το φλουρί που συνοδευόταν από ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Κατόπιν, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχαήλ Νικολιδάκης μοίρασε ευχές και προέτρεψε άπαντες να επιδιώξουν να πετύχουν το μέγιστο στην καθημερινότητά τους για να γίνει ακόμη μεγαλύτερος ο σύλλογος.

Το βράδυ κύλησε με πολύ μεγάλη δίψα για το αύριο του συλλόγου μας που έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται πως το καλύτερο είναι πάντοτε το επόμενο βήμα.