Η Επισκοπή, ο Παναγιώτης Καρντάθας, η ομάδα μας – Οι διαιτησίες της 5ης αγωνιστικής

Οι διαιτησίες της 5ης αγωνιστικής έγιναν γνωστές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με την ομάδα μας να ετοιμάζεται για την Καλαμάτα, την ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (4/12, 15.00).
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Τσακάλης από την Ηλεία με βοηθούς τους κ.κ. Μαραθωνίτη, Μητροφάνη από την Ένωση Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Ρηγόπουλος από την Ένωση Ηλείας.
Καραντάθας, ο δικός μας άνθρωπος
Ο κ. Καραντάθας προπόνησε και σήμερα (Πέμπτη 1/12) την ομάδα μας και θα είναι αυτός που την οδηγήσει στο ματς της Κυριακής. Η ομάδα μας έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον κόουτς της Κ19 που αυτή την περίοδο τελεί υπηρεσιακός τεχνικός στην ομάδα της ΠΑΕ.
Το έργο του Παναγιώτη Καραντάθα, τουλάχιστον στον ποδοσφαιρικό χώρο του Ρεθύμνου, είναι γνωστό με σπουδαίες επιτυχίες καθώς έχουν αναδυθεί από τη δική του δουλειά πολλά νέα παιδιά παίζοντας σήμερα σε διάφορες ομάδες.
Η ομάδα μας τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και είναι δίπλα σ’ αυτή την προσπάθεια που ο ίδιος και οι συνεργάτες του καταβάλλουν.

Β’ όμιλος (5η αγωνιστική)
Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
“Μ. Κρητικόπουλος, 15.00: ΠΑΟ Ρουφ-Ηρόδοτος
Διαιτητής: Χουλιάρας (Ευβοίας). Βοηθοί: Πριόνας (Ευβοίας) – Φίλος (Βοιωτίας). 4ος διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Παρατηρητής: Μοιραδωράκης (Πειραιά).

Γηπ. Ηλιούπολης, 15.00: Ηλιούπολη-Παναχαϊκή
Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου). Βοηθοί: Παύλος (Δυτ. Αττικής) – Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου). 4ος διαιτητής: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). Παρατηρητής: Κόνιαρης (Αν. Αττικής).

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου
Γηπ. Ν. Σμύρνης, 13:45: Απόλλων Σμύρνης-Χανιά
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου). Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Χλεμπογιάννης (Φωκίδας). 4ος διαιτητής: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Κοκότου (Αργολίδας).

“Στ. Μαυροθαλασσίτης”, 15.00: Αιγάλεω-Ολυμπιακός Β’
Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας).Βοηθοί: Κύριος – Τσούκας (Αρκαδίας). 4ος διαιτητής: Ρεντίφης (Αν. Αττικής). Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου
Γηπ. Παραλίας, 14.30: Καλαμάτα-Επισκοπή
Διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας). Βοηθοί: Μαραθωνίτης – Μητροφάνης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας). Παρατηρητής: Κυρίου (Αρκαδίας).

“Π. Σαλπέας”, 15.00: Προοδευτική-Κηφισιά
Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας). Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου) – Δέτση (Δωδεκανήσου). 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορινθίας). Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου
“Γρ. Λαμπράκης”, 15.15: Καλλιθέα-ΑΕΚ Β’
Διαιτητής: Αλιάγας (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Ισσα (Αθηνών) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών). Παρατηρητής: Αγαδάκος (Πειραιά).