Η Επισκοπή 2010 έκλεισε με φιλικό και μπάρμπεκιου τη σεζόν

Φτάσαμε στο τέλος του Ιουνίου (29/6 συγκεκριμένα) για να αποχαιρετίσουν όπως ακριβώς έπρεπε τα παιδιά της Επισκοπής 2010 την φετινή αγωνιστική σεζόν. Μια σεζόν που αποδείχθηκε «κουτσουρεμένη» λόγω κορονοϊου. Κι όμως, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας, έκαναν υπομονή, και, για δύο μήνες είχαν επιστρέψει στο γήπεδο («Θ. Βαρδινογιάννης») προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Σ’ αυτό το διάστημα προπονήθηκαν συστηματικά και τη Δευτέρα που μας πέρασε (29/6) έδωσαν ένα αποχαιρετιστήριο για τη σεζόν φιλικό προπόνησης απέναντι στον Κεραυνό.

 

“Φιλικό” προπόνησης 5-2

Με τον Στράτο Γιοκαριδάκη στον πάγκο και με την ομάδα μας να μοιάζει με μια καλοκουρδισμένη μηχανή, έφτασε πολύ γρήγορα στο 4-0 στο ημίχρονο από τα γκολ των Πεκίνι (20’, 28’), Τσιλεδάκη (36’),  Τζωρτζινάκη (40′) και Κιόσε (56’). Για τον Κεραυνό σκόραραν οι, Μπουρνέλλης (πεν. 80′) Τάκα

Στο τέλος τόσο τα παιδιά της Επισκοπής 2010 όσο και εκείνα του Κεραυνού, ανέβηκαν στο Blue café όπου η διοίκηση της ομάδας μας (παρευρίσκοντο σύσσωμη εκεί) παρέθεσε μπάρμπεκιου. Εκεί φυσικά ήταν και ο πρόεδρός μας Μιχάλης Νικολιδάκης όπου φρόντιζε να μη λείψει τίποτα…

Σε μια εντελώς διαφορετική βραδιά, σαφώς πιο φιλική, είχαν την ευκαιρία άπαντες να τα πουν μεταξύ τους και να οραματιστούν την επόμενη μέρα της Επισκοπής μας.

Η Επισκοπή μας αγωνίστηκε με τους: Κατσιπάνος, Δάμο, Κιόσε, Πεκίνι, Κάλφι, Μπουντουράκης, Τραϊτοράκης, Ερνάντο, Τσιλεδάκης, Σαββάκης, Τζωρτζινάκης.  Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Τσαλάγγας, Μπερβανάκης, Φραγκιαδάκης, Σπανουδάκης, Κλειδής, Καφετζής, Νάσκοβ, Νιώρας, Βοτζάκης, Μανούσακας.