ΓΥΝΑΙΚΕΣ – Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρώτο 0-0 για την Επισκοπή

Στο 0-0, έμεινε η ομάδα των γυναικών της Επισκοπής μας απέναντι στη Στίλβη, αγώνας που πραγματοποιήθηκε για την 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Παρά το γεγονός ότι οι κοπέλες μας είχαν την πλήρη υπεροχή δεν κατάφεραν να φτάσουν σ’ ένα τέρμα που θα χάριζε τρεις βαθμούς.

Στο α’ ημίχρονο, η ομάδα των γυναικών μας βρισκόταν μονίμως στην επίθεση με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του 6′ όταν το σουτ της Γεωργιακάκη “έγλειψε” το δοκάρι. Έκτοτε, δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ όμως κάποιες από αυτές “χαλούσαν” στην τελική πάσα κι άλλες στο γεγονός ότι αυτή η πάσα έβγαζε οφσάιντ τις επιθετικούς.
Στην επανάληψη, η Στίλβη είχε πιο σταθερή παρουσία στο κέντρο. Για περίπου 25 λεπτά η ομάδα μας έδειχνε “μουδιασμένη” ενώ προς το φινάλε τα έδωσε όλα για ένα γκολ με κορυφαία στιγμή αυτή του δοκαριού της Γεωργιακάκη στο 90′.
Στο τέλος η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε προς τον κ. Ζουρμπάκη για τα λεπτά καθυστερήσεων τα οποία ήταν μόνον 7 λεπτά ενώ μόνο ο τραυματισμός της Γεωργιακάκη κράτησε 6 λεπτά.

Το ματς:
Στο 6′ το πρώτο δυνατό σουτ της Γεωργιακάκη “έξυσε” το δοκάρι.
Στο 42′ το σουτ της Δρακάκη κόντραρε την τελευταία στιγμή σε σώματα αμυνομένων.
Στο 62′ Η Γεωργιακάκη εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση με την Βάνι να αποκρούει ασθενώς και να απομακρύνουν πιο μακριά οι αμυντικές της Στίλβης.

Στο 75′ το μακρινό φάουλ της Γεωργιακάκη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Bάνι.
Στο 77′ το Κουμπιά σούταρε με δύναμη από το όριο της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 90′ από τη σόλο ενέργεια της Χρύσας Γεωργιακάκη και το δυνατό διαγώνιο σουτ, η μπάλα προσέκρουσε με πάταγο στο κάθετο δοκάρι (σχεδόν στο “Γ”).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μπερικάκης Π.): Βαρβαροπούλου, Φαρμακά, Δρακάκη, Μηνασίδου, Κοτσίφη, Γεωργούλα, Γεωργιακάκη, Καπαρού, Κοτσίφη Ευρ. (65’Τουπαδάκη), Παπακωνσταντή, Μανταδάκη (60′ Καλλιτσουνάκη).
ΣΤΙΛΒΗ (Ακρωτηριανάκης Α.): Βάνι, Μαζανάκη Ελ., Σμαριανάκη, Κεφαλίδου, Σούνα (65′ Μαζανάκη Μ., Αγγελάκη, Μαρκουλάκη, Φλέσσα (78′ Μανελάρρη), Πανανουδάκη, Κουτσουκλάκη (50′ Κουμπιά), Μυλωνά.