Γιάννης Ψαρράς: “Μια νέα αρχή με ΟΦΙ”

Σε λιγότερο από έναν μήνα (29/2) θα συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας του. Εδώ στην Κρήτη θα συμπληρώσει ενάμισι έτος διαμονής. Ο Γιάννης Ψαρράς, ο Πτολεμαίος κίπερ της Επισκοπής μας έχει επιστρέψει στις επάλξεις και την προηγούμενη Τρίτη (17/1 1-0 από την Προοδευτική) πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Betsson SL2.
Έχοντας μεγάλη πίστη στον εαυτό του και μένοντας στωικά πίσω από τον Μάνο Καλογεράκη, δούλεψε, είχε επιμονή και πέρυσι στις 4 φορές που χρειάστηκε ήταν εξαιρετικός. Με τη φυγή του Χανιώτη κίπερ είναι αυτός που παίρνει το χρίσμα του βασικού “προστάτη” της εστίας της Επισκοπής μας και μίλησε τόσο για το ματς με τον ΟΦΙ (22/1, 14.45 στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”) όσο και για το πως ο ίδιος βλέπει τη συνέχεια της Επισκοπής αλλά και του εαυτού του.

“Πρώτα απ’ όλα, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις επίσημες εμφανίσεις. Προηγήθηκε ένα μεγάλο διάστημα όπου έκανα αποκατάσταση στον χέρι μου (σ.σ. εγχειρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού). Ευχαριστώ πολύ γιατρούς, φυσικοθεραπευτές που έκαναν μια άψογη δουλειά και μπορώ εγώ τώρα να παίζω δίχως πρόβλημα.
Είμαι επίσης χαρούμενος που γύρισα κάτω από τα γκολπόστ. Στο ματς με την Προοδευτική μπορεί να χάσαμε αλλά ήμασταν αρκετά καλοί για να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χάνουμε την πίστη μας.
Συνεχίζουμε και θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή από το ματς με τον ΟΦΙ. Είναι ένα κρητικό ντέρμπι. Δεν χωράει αμφιβολία. Ο ΟΦΙ από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση στο πλάνο μας και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Για μας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Βλέπουμε το ματς αυτό σαν τελικό όπως και όλα όσα θα ακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί, αλήθεια είναι ότι δεν μας “έχουν βγει” όπως θέλαμε τα παιγνίδια και έτσι όπως θα έπρεπε να έχουν έρθει τα αποτελέσματα.”

Ον/νυμο: Γιάννης Ψαρράς
Ημ. γέννησης: 9/2/1998
Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Τερματοφύλακας
Ύψος: 1.85μ.
Πόδι: Δεξί
Νο φανέλας: 1