Γ. Βέλιτς: “Ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις”

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο προπονητής μας Γιάσμινκο Βέλιτς από την πρώτη αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας απέναντι στον ΑΟ Χανιά στα Περβόλια (0-0). Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, ο κόουτς της ομάδας μας μίλησε για κάποια ατομικά λάθη, για τον δρόμο που έχει μπροστά της αυτή η ομάδα να βελτιωθεί αλλά και για κάποιες προσθήκες παικτών που ίσως γίνουν…

“Ήταν σημαντικό στο πρώτο φιλικό να δούμε πως κυλούν τα πράγματα σε μια νέα ομάδα που χτίζουμε.
Η ομάδα των Χανίων έχει παίξει 7 παιγνίδια μέχρι σήμερα. Σίγουρα είναι μπροστά σε σχέση με μας καθώς εμείς δεν έχουμε συμπληρώσει έναν μήνα προετοιμασίας. Επίσης σ’ ότι αφορά το ρόστερ δεν το έχουμε κλείσει. Η ομάδα των Χανιών το έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό. Εμείς περιμένουμε κάποιες επιλογές δοκιμάζοντας κάποια παιδιά.

Στο α’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, κατά διαστήματα καλύτεροι από τα Χανιά όπου και οι φάσεις μοιράστηκαν παρ’ ότι εκείνες των Χανίων προήλθαν από ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών μας.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα των Χανίων ήταν ελαφρώς καλύτερη δίχως να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες εκτός από μία η οποία προήλθε από λάθος διώξιμο του στόπερ μας.. Βέβαια στο β’ ημίχρονο έπαιξαν πολλά παιδιά και ήταν λογικό να μην υπάρχει η ίδια συνοχή.Είχαμε δυσκολίες να δημιουργήσουμε καταστάσεις μπροστά.

Έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας. Θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μας. Ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα μέσα από τις δυνατότητες που έχουν “χτίσει” γι’ αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια περιμένω βελτίωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς.  Αν έχουμε και τύχη να κλείσουμε κάποια κενά, ακόμα καλύτερα.”