Δηλώσεις Γ. Κόλτζου και Μ. Πίτσου μετά το ματς… “Έτσι είναι αυτό το πρωτάθλημα…”

Γ. Κόλτζος: “Δείξαμε καλό πρόσωπο – Δεν ήρθε το γκολ”
Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος μίλησε αμέσως μετά το ματς με τον Ερμή για το πως εξελίχθηκε και ποιοί ίσως ήταν οι λόγοι εκείνοι που χάθηκε (0-1). Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος, είδε καλά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του σε τακτικό επίπεδο ενώ επεσήμανε ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και απρόβλεπτο…

“Ήταν ένα ματς ειδικών αγωνιστικών συνθηκών, με βροχή, αέρα που έγινε σε δύο μέρες. Δεν είχε πολλές φάσεις αλλά εμείς θεωρώ ότι είχαμε τις πιο πολλές κι ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Κοναγκάγια που αν σκοράραμε σ’ εκείνο το σημείο (43′) θα μπαίναμε καλύτερα στο β’ ημίχρονο. Στην επανάληψη αν και είχαμε κόντρα τον αέρα,  είχαμε την κατοχή. Θα έλεγα ότι αυτό το ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από τακτικής προσέγγισης αλλά και κατοχής σε σχέση με το α’ και εκείνο που είχαμε την κλασσική ευκαιρία του Κάμερον. Αν προηγούμασταν, θα το τελειώναμε εμείς το ματς. Αντιθέτως, σε μια πολύ απλή φάση όπου δείχνουμε ότι την ελέγχουμε, αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το τέρμα. Kαι πάλι όμως λίγο αργότερα, είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε.
Τώρα έχουμε το ματς με τον Ελλoπιακό που είναι σημαντικό όπως και κάθε ματς στη Γ” Εθνική.”

Ερωτηθείς ο τεχνικός της ομάδας μας για το πως εξελίσσεται το πρωτάθλημα μετά τις προσθαφαιρέσεις βαθμών από ομάδες που διεκδικούν τις ίδιες θέσεις, είπε: “Είναι ένα πρωτάθλημα όπου σε κάθε ματς πρέπει να παίζεις για τη νίκη, να αντιμετωπίζεις κάθε ματς ξεχωριστά. Όταν υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες που έχουν την ποιότητα και προσπαθούν να διεκδικήσουν τη σωτηρία τους, αυτό σημαίνει ότι είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που δεν αφορά την κορυφή αλλά το γκρουπ αυτών των ομάδων που ανέφερα.
Για την ώρα, έχουμε ένα “μαξιλαράκι” ασφαλείας αλλά το είχαμε πει και στους παίκτες ότι, μπορεί να υπολογίζεις τρεις βαθμούς με τον Ερμή και να μην τους πάρεις και, να πας να κερδίσεις τον Ελλοπιακό. Έτσι είναι το πρωτάθλημα.
Εμάς, μάς ενδιαφέρει να φτιάξουμε το ρόστερ με τα παιδιά που ήρθαν, να μην χάσουμε το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο, κάναμε ευκαιρίες, απλά δεν ήρθε το γκολ που θα μας έκανε να νιώθουμε πολύ καλύτερα τώρα.”

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο μεταγραφές που ίσως προβεί η ομάδα μας…
“Πιστεύω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχουμε δύο μεταγραφές. Έναν τερματοφύλακα κι έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Είναι σημαντικό στον μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας, παρά το ότι τα παιδιά που έχουμε κάνουν μεγάλη προσπάθεια, να θέλουμε ακόμη περισσότερο βάθος.”

 

Μ. Πίτσος: “Παίρνουμε αυτό που αξίζουμε”
Δηλώσεις φυσικά έκανε και ο τεχνικός του Ερμή, Μηνάς Πίτσος ο οποίος έδειχνε μεν προσγειωμένος, εξέφρασε δε αυτό που αισθανόταν… “Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου” είπε.
“Πρώτα-πρώτα, θέλω να ευχαριστήσω την Επισκοπή για τη φιλοξενία που μας επεφύλαξε. Ελπίζω και τα παιδιά της Επισκοπής να έχουν έναν καλό β’ γύρο γιατί, όλες οι Κρητικές ομάδες είναι απαραίτητες στη Γ’ Εθνική. Πρέπει να πω ότι, η Επισκοπή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Όσο για μας, νομίζω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο ματς, χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κεφαλούκο και τον Λίτσκα στα πρώτα λεπτά για να προηγηθούμε στο σκορ.
Παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα που ξέραμε ποιά είναι τα πλεονεκτήματά της όμως, ο Ερμής έστειλε το μήνυμα ότι θα είναι πάρα πολύ δυνατός στον β’ γύρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος που βλέπω μια αγωνιστική άνοδο των παιδιών γιατί, πραγματικά το αξίζουν. Αυτή η ομάδα αξίζει να κάνει έναν πολύ καλό γύρο. Δόξα τω Θεώ, ξεκινήσαμε καλά και τώρα χρειάζεται πολλή δουλειά και να έχουμε τα κεφάλια κάτω. Ξέρουμε τί μας περιμένει και το κατά πόσο θα κρατήσουμε αυτή την ομάδα σε μια σταθερή πορεία για να έχουμε στο τέλος τη συγκομιδή των βαθμών που θέλουμε.”

Σχετικά με τις ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο προπονητής του Ερμή τόνισε: “Το πρωτάθλημα αυτό έχει συγκινήσεις. Νομίζω ότι εμείς έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και παίρνουμε για την ώρα αυτό που δικαιούμαστε. Δεν ξέρω τί γίνεται με τις ενστάσεις. Αυτά είναι άλλων υποχρέωση να τα λύσουν. Εγώ είμαι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές.”