Γ. Κόλτζος: “Δεχθήκαμε εύκολα γκολ”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟΑΝ (1-3) για τα αίτια αυτής της ήττας η οποία όπως τόνισε χαρακτηριστικά ήταν… “εκτός προγράμματος”. Ο τεχνικός μας, στάθηκε στο κακό διάστημα 15′-45′ και στο καταπληκτικό β’ ημίχρονο όπου λόγω Γιώργου Γιαγκιόζη δεν επήλθε μια δεύτερη ανατροπή.
“Αυτό που είπα άλλωστε και στους ποδοσφαιριστές μου μετά το τέλος του αγώνα είναι το παράπονό μου, δηλαδή ότι από το 15′ ως το 45′ δεχθήκαμε τρία γκολ από “το πουθενά”, τρία γκολ πολύ εύκολα, δύο από στατικές φάσεις και ένα από αντεπίθεση. Όλα ήταν από σημεία που είχαμε επισημάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ότι μπορεί να απειληθούμε.
Δεν ξέρω, αιφνιδιαστήκαμε και από τον αέρα στο α’ ημίχρονο… Στη συνέχεια βέβαια, κάναμε ένα καταπληκτικό β’ ημίχρονο όπου δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Και με 11 παίκτες να έπαζε ο Άγιος Νικόλαος, η εικόνα θα ήταν η ίδια.

“Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το απόλυτο”
Σίγουρα σ’ ένα τόσο κρίσιμο ματς είναι δύσκολο να βρεις τα ψυχικά απόθέματα για να κάνεις συνεχώς ανατροπές. Αν ο Γιαγκιόζης δεν είχε κάνει εκείνη την καταπληκτική απόκρουση στο 70′ και είχε γίνει το σκορ 2-3 θα γινόταν μία νέα ανατροπή. Δυστυχώς, η ποιότητά του ήταν αυτή που κράτησε στο τέλος τον Άγιο Νικόλαο όρθιο.
Δεχόμαστε μια ήττα που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Οφείλουμε να κοιτάζουμε μπροστά και φυσικά, πρώτα απ’ όλα, το ματς με τον Φωστήρα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το απόλυτο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.”

Αλ. Χάιδος: “Θα παλέψουμε και στους 4 τελικούς”
Δηλώσεις έκανε και ο δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας μας, Αλέξανδρος Χάιδος ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του πλήρωσαν ακριβά το τίμημα του α’ ημιχρόνου και πως θα πρέπει να διοθρώσουν άμεσα τα λάθη τους. “Κάναμε πολύ εύκολα λάθη στο α’ ημίχρονο, λάθη ατομικά αλλά και τακτικά και το πληρώσαμε πολύ ακριβά με 3 γκολ από τον ΑΟΑΝ.

Στο ημίχρονο βάλαμε κάτω τα πράγματα και θελήσαμε να τα διορθώσουμε. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε ότι είμαστε οικογένεια, παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό, κάναμε πολλές τελικές αλλά τις χάσαμε.
Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε άμεσα. Έχουν μείνει 4 τελικοί και θα τους παλέψουμε μέχρι τέλους για να μείνουμε στην κατηγορία.”