Γ. Κόλτζος: “Αποτέλεσμα, το μόνο που μας έλειψε…”

Συγκρατημένα ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας μας παρά την ήττα στη Ριζούπολη με 2-0. Ο Γιώργος Κόλτζος που γνώριζε τα προβλήματα απουσιών που είχε να διαχειριστεί, διέκρινε για πρώτη φορά τους παίκτες του από απόσταση αναπνοής και μπόρεσε να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

“Ήταν ένα ματς από το οποίο, το μόνο που δεν είχαμε σαν ομάδα ήταν το βαθμολογικό κέρδος. Κατά τα λοιπά, είχαμε ένα ικανοποιητικό 65λεπτο όπου δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο.
Δώσαμε έμφαση στο αμυντικό σκέλος όπως ήταν φυσικό καθώς, οι λύσεις που είχαμε ήταν περιορισμένες
Πρέπει να πω πάντως ότι, οι νεαροί που αγωνίστηκαν αντεπεξήλθαν επάξια στους ρόλους τους… Απλά, το γεγονός ότι δεν λειτουργήσαμε σωστά στο 79′ σε μία στιγμή ουσιαστικά, το πληρώσαμε. Ο Απόλλωνας ενήργησε σωστά σκοράροντας και εκεί ήταν πολύ δύσκολο για μας να επιστρέψουμε στο σκορ.
Κρατάμε την καλή εμφάνιση και ετοιμαζόμαστε για το παιγνίδι με τον Ερμή στην ερχόμενη αγωνιστική.”

* Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει προπόνηση αύριο το πρωί, αμέσως μόλις αφιχθεί στο Ρέθυμνο. Την Τρίτη (16/1) θα προπονηθούν όσοι δεν αγωνίστηκαν ενώ οι υπόλοιποι θα πάρουν ρεπό. Την Τετάρτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη προπόνηση όπου θα σημάνει ουσιαστικά την αρχή της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον Ερμή.