Ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ! Επισκοπή – Παναχαϊκή 0-0

Ένα “γεμάτο” σε φάσεις παιγνίδι ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να μένει στο 0-0 με την Παναχαϊκή. Παρά τον δυνατό άνεμο που φυσούσε, η ομάδα μας έπαιξε πιο ποιοτικά στο α’ ημίχρονο (κόντρα στον αέρα) και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ήταν ένα πολύ όμορφο παιγνίδι με εκατέρωθεν μεγάλες ευκαιρίες (πρέπει να καταγραφεί αυτό γιατί μεγάλες ευκαιρίες έχασε και η Παναχαϊκή) με τους δύο τερματοφύλακες να αναδεικνύονται σε μορφές του αγώνα.

Η ομάδα μας προφανώς και είχε τις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες με τον Βουκελάτο στο 27′ και το 64′ όπως και του Αμπαφού στο 11′ με τον Θεοδωράκη να δείχνει καταπληκτικά αντανακλαστικά. Και ο Ψαρράς όμως μίλησε τέσσερις φορές, στο 34′, στο 38′, στο 52′ και στο 83′ στην τελευταία όπου νίκησε τον Χαντί με τη βοήθεια του δοκαριού.

Τώρα η ομάδα μας η οποία πήρε ψυχολογία (έστω κι αν κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη) θα πρέπει να αφήσει αυτό το ματς αφού πολύ γρήγορα, αυτή την Τετάρτη (5/4, 14.45) θα αγωνιστεί στα Χανιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.


Φωτό: www.athlitiko.gr

Το ματς:
Στο 5′ από το κόψιμο του Στεργίδη, ο Μπουρλάκης θέλησε να σουτάρει από τη μικρή περιοχή όμως “έπιασε αέρα”.
Στο 7′ το σουτ του Κεφαλά μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.
Στο 11′ από την ωραία συνεργασία Βουκελάτου-Πολίτη και την ωραία σέντρα του τελευταίου, ο Αμπαφού έπιασε την “καρφωτή κεφαλιά” με τον Θεοδωράκη να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 24′ ο Μπουρλάκης επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
Στο 27′ η ομάδα μας έφυγε στο επιθετικό τρανζίσιον με τον Αμπαφού να δίνει στον ξεμαρκάριστο Βουκελάτο. Ο τελευταίος έτρεξε αρκετά μέτρα όμως απέναντι στον Θεοδωράκη νικήθηκε χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Καρακλάτζιτς Πέταρ να “σκάβει” τη μπάλα απέναντι στον Ψαρρά και τον κίπερ της ομάδας μας α αποκρούει τόσο-όσο η μπάλα να πάρει ύψος, να ακουμπήσει στο πάνω μέρος της οριζοντίας δοκού και να καταλήξει κόρνερ.

Στο 38′ ο Ψαρράς πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στο φαλτσαριστό σουτ του Μπουρλάκη ενώ άμεσα σηκώθηκε και σταμάτησε την κεφαλιά του Μυτίδη παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 40′ ο Αμπαφού μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή, όμως έκανε ένα παραπάνω κοντρόλ δίνοντας την ευκαιρία στον Λαρέα να τον ανακόψει με καθοριστικό τάκλιν.
Το μακρινό συρτό σουτ του Στεργίδη στο 43′ μπλόκαρε ο Ψαρράς.
Στο 44′ το σουτ του Καρακλάτζις Π. πέρασε συρτά άουτ.

Η επανάληψη είχε διαστήματα όπου σε άλλα ήταν καλύτερη η ομάδα μας και σε άλλα η Παναχαϊκή.
Στο 52′ ο Αλεξόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον Νταμπίζα και μπήκε διαγώνια μέσα στην περιοχή και πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Ψαρράς.
Νέα πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας με τον Βουκελάτο να φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση στο 61′ όμως ο Θεοδωράκης και πάλι είπε “όχι”, στην επαναφορά και λίγο πιο μακριά, ο Σταθόπουλος σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 64′ ο Λινάρδος πάσαρε κάθετα στον Μπουρλάκη που σούταρε βιαστικά και άστοχα.

Στο 66′ το δυνατό διαγώνιο σουτ του Καρακλάτζις Νίκολα πέρασε ελάχιστα συρτά έξω από το δοκάρι του Ψαρρά.

Δύο ευκαιρίες μέσα σε μία φάση στο 83′ για την Παναχαϊκή. Πρώτα το σουτ του Χαντί το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Ψαρράς και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και λίγο μετά την επαναφορά, ο Αλεξόπουλος έκανε προβολή με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η διαιτησία: Φουστανάς (Μακεδονίας), Παγουρτζής, Κορώνας (Πειραιά). 4ος Σταυρουλάκης Ρ. (Ρεθύμνου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Πολίτης, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Κούτσιας, Βουκελάτος (73′ Εμπουέλε), Αμπαφού (74′ Τσιλεδάκης), Σταθόπουλος (90′ Τζωρτζινάκης), Αραμπατζής (46′ Κρίκλοου).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τριμμάτης, Τσακμάκης, Λαρέα, Μπουρλάκης, Μυτίδης (46′ Αλεξόπουλος), Τσιάρας, Καρακλατζις Νίκ., Σίλβα (54′ Λινάρδος), Καρακλάτζιτς Πετ. (54′ Χαντί), Στεργίδης.