Έτοιμοι και με αδειοδότηση από την ΕΕΑ

Την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στη Football League έλαβε η ομάδα μας!

Στον φάκελο που απεστάλη από τα στελέχη της ΠΑΕ, κρίθηκε από την ΕΕΑ ότι είναι πλήρης και γι’ αυτό και άναψε το “πράσινο” φως.
Μαζί με την Επισκοπή μας, την αδειοδότηση έλαβαν άλλες 11 ΠΑΕ. Υπενθυμίζουμε ότι άλλες 6 ομάδες είχαν λάβει την έγκριση πριν από έναν μήνα.

Η ανακοίνωση βγήκε σήμερα (23/3) το μεσημέρι αναφέροντας τα εξής. “Στη συνεδρίαση, η αρμόδια Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε 12 ΠΑΕ της Football League.
Μαζί με τις 6 ομάδες (Νίκη Βόλου, Τρίγλια, Καβάλα, Αιγάλεω, Θεσπρωτός και Ολυμπιακός Βόλου) που είχαν αδειοδοτηθεί τον Φλεβάρη, ο αριθμός των ΠΑΕ ανεβαίνει στους 18 εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος την προσεχή εβδομάδα.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις εξής ΠΑΕ Football League: ΠΑΕ Πανσεραϊκός, ΠΑΕ Καλαμάτα, ΠΑΕ Σαντορίνη, ΠΑΕ Βλαχιώτη “ο Αστήρ”, ΠΑΕ Ρόδος, ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Πιερικός, ΠΑΕ Καλλιθέα, ΠΑΕ Α.Ε.Π. Κοζάνης, ΠΑΕ Επισκοπή, ΠΑΕ Αλμόψ Αριδαίας, ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Οι δύο εκκρεμότητες: Δεν δόθηκε άδεια στον Ιάλυσο και τον Ασπρόπυργο λόγω ελλείψεων στους φακέλους. Οι δύο ΠΑΕ θα καταθέσουν τα έγγραφά τους τις επόμενες ώρες και την ερχόμενη Παρασκευή η ΕΕΑ σε νέα συνεδρίαση θα επανεξετάσει το θέμα και θα πάρει τις αποφάσεις της.”