Επισκοπή Ρεθύμνου! Οργασμός ετοιμασιών σε 4 γήπεδα!

Η έναρξη του πρωταθλήματος της SL2 έρχεται και η ομάδα μας προετοιμάζεται εντατικά για το εναρκτήριο λάκτισμα αυτή την Κυριακή (7/11, 15.00) στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» υποδεχόμενη την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Την ίδια στιγμή όμως (αλλά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα) γίνονται εργασίες… Πολλές εργασίες που αφορούν τις εγκαταστάσεις στις οποίες επενδύει ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή όπως επίσης και η Περιφέρεια Κρήτης.
Ας δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε…

 

ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης»
Χωρητικότητα: 1.200 φίλαθλοι
Στον αγωνιστικό χώρο έγινε επανασπορά και μόλις πριν από μία ημέρα η ομάδα μας μπήκε στον ανακαινισμένο φυσικό χλοοτάπητα.
Η τσιμεντένια επιφάνεια των κερκίδων ξαναφτιάχτηκε μονώθηκε και βάφτηκε στα χρώματα του άσπρου και του μπλε.
Η βόρεια πλαϊνή πλευρά του κτιρίου (κερκίδα) μονώθηκε και βάφτηκε.
Ο χώρος αναμονής των παικτών λίγο πριν την άγουσα για τα αποδυτήρια μονώθηκε και βάφτηκε.
Τα δημοσιογραφικά πλέον διαθέτουν έχουν πολύ γρήγορο ίντερνετ, τεχνολογίας 5G. Ωστόσο υπάρχει και ελεύθερο ίντερνετ για τους φιλάθλους.

 

Γήπεδο «γυπαετών»
Χωρητικότητα: 300 φίλαθλοι
Ο χώρος όπου εδρεύει φέτος η Κ19, εκτός τις άψογες εγκαταστάσεις και τη φιλόξενη κερκίδα (εκεί προπονούνται ενώ γίνονται και πολλοί αγώνες των ακαδημιών μας) θα διαθέτει μηχανήματα αποκατάστασης τραυματισμένων ποδοσφαιριστών.
Ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας μας, Χρήστος Λεωνιδάκης (φωτό) έχει αναλάβει την διαχείρισή τους. Η φροντίδα των αθλητών μας πια γίνεται άμεσα και με τις καλύτερες προϋποθέσεις επιστροφής τους στην ενεργό δράση.

 

Γήπεδο Τσεσμές
Χωρητικότητα: –
Στο γήπεδο του ανατολικού Ρεθύμνου όπου θα αποτελεί το προπονητικο κέντρο της ΠΑΕ Επισκοπής (εκεί είναι η φυσική έδρα της Δόξας Πλατανέ), οι εργασίες πια είναι εντατικές. Μετά την τοποθέτηση της κροκάλας, έχει προστεθεί χωματόστρωση και έχουν ανοιχτεί αυλάκια (βλ. φωτό) προκειμένου να μπουν οι υδροφόροι σωλήνες για να ποτίζεται ο αγωνιστικός χώρος.
Ο τάπητας έχει ήδη χορηγηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης (στην πραγματικότητα είναι ήδη έτοιμος για τοποθέτηση).
Σε μια ακτίνα έκτασης περίπου 10 στρεμμάτων υπάρχει ήδη κτίριο για αποδυτήρια τα οποία και ανακαινίζονται πλήρως.
Στην είσοδο του γηπέδου, υπάρχει αρκετός χώρος για πάρκινγκ το οποίο και θα δοθεί στη διάθεση των ανθρώπων που θα εργάζονται εκεί και όχι μόνο…
Υπολογίζεται ότι σε έναν μήνα (βοηθούν και οι καιρικές συνθήκες) ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση.

 

Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης»
Χωρητικότητα: 1.100
Τέλος, η φυσική έδρα της Επισκοπής μας, το γήπεδο στο χωριό «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» θα είναι αυτό που θα φιλοξενεί τους επίσημους αγώνες της Επισκοπής Ρεθύμνου Κ19.
Το γήπεδο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Εκεί άλλωστε προπονείται και το άλλο μεγάλο γκρουπ των ακαδημιών μας.