ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ19-Κ17: Ημέρα εκκίνησης με διάθεση και όνειρα

Η στιγμή έφτασε και η «πρώτη επίσημη» για τις ομάδες «under» K19 και K17 ήταν το κεντρικό γεγονός στην Επισκοπή.

Η πρώτη προπόνηση διεξήχθη με 19 ποδοσφαιριστές καθώς δεν έλειψαν κάποιοι οι οποίοι ήταν δικαιολογημένοι απόντες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ανάμεσα ωστόσο στους παρόντες υπήρχε και ο τερματοφύλακας Κατσιπάνος ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή.

Νέα πρόσωπα είχαμε βέβαια και στο τεχνικό τιμ το οποίο απαρτίζεται από τους προπονητές, Ράικο Γιάνγιανιν, Νίκο Λεκάκη, Στράτο Χαρλαύτη, Στράτο Γιοκαριδάκη και Παναγιώτη Μανούσακα.
Στην πρώτη προπόνηση παρέστησαν τα μέλη της Επισκοπής 2010 ενώ κοντά στους παίκτες μας (στον αγωνιστικό χώρο) βρέθηκαν δύο μέλη του συλλόγου, ο κ. Ανδρέας Παπαδάκης και ο κ. Γιάννης Λελεδάκης.

Μ. Νικολιδάκης: «Από ‘σας εξαρτάται»
Από την «πρώτη επίσημη» δεν ήταν δυνατόν να μην παραστεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ –πια- Επισκοπή, ο κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές… «Σας καλωσορίζω και φέτος σε μια σεζόν όπου όλοι ευχόμαστε να ξεκινήσει και να έχει αίσιο τέλος. Ως αθλητικός όμιλος έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι στον ιό (σ.σ. κορονοϊό) και ελπίζουμε να έχουμε όλοι υγεία.

Ποδοσφαιρικά, σας εύχομαι τα καλύτερα. Είστε παιδιά με ταλέντο, έχετε ανθρώπους (προπονητές) που θα ασχοληθούν ειδικώς μαζί σας οπότε, όλα εξαρτώνται από εσάς.

Φέτος έχουμε τα τμήματα των «under» πράγμα που σημαίνει πως, η Επισκοπή «μεγαλώνει» κοιτάζοντας ψηλά.
Αυτό που θέλουμε από σας είναι προσπάθεια και επιμονή. Στο χέρι σας είναι να τα καταφέρετε. Δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά από τη μεριά μας προσπαθούμε να σας δείξουμε τον δρόμο.»

Μπ. Αποστολάκης: «Υπάρχει κι αυτός ο δρόμος»
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος σκάουτινγκ των τμημάτων υποδομής του ομίλου Μπάμπης Αποστολάκης που επέστρεψε στην Επισκοπή έπειτα από έναν χρόνο αναφέροντας… «Σας εύχομαι και ‘γω από την πλευρά μου, υγεία και πρόοδο στο ποδόσφαιρο, στο σχολείο σας, στις προσωπικές σας φιλοδοξίες.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος σκοπός μας είναι, να ανέβετε επίπεδο. Από σας εξαρτάται… Μην κοιτάζετε τα μεμονωμένα παραδείγματα παιδιών που από το τοπικό έφυγαν και πήγαν σε μεγάλες ΠΑΕ. Υπάρχει και αυτός ο δρόμος, η πρόοδος ενός ποδοσφαιριστή που ανεβαίνει μέσα από τα τμήματα της «under» μέχρι τη μεγάλη ομάδα.»

Το νέο μέλος στο τεχνικό τιμ
Στη συνέχεια και έπειτα από τις καθιερωμένες φωτογραφίες, ο «παλιός» του συλλόγου και γυμναστής της ομάδας Στράτος Γιοκαριδάκης αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές για το τί θα κάνουν, παρουσίασε το νέο μέλος στο τεχνικό τιμ, τον νεαρό και αγαπημένο φίλο όλων (μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής), τον Παναγιώτη Μανούσακα που έγινε δεκτός με χαμόγελα.

Οι παίκτες αμέσως μετά, ξεκίνησαν τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα και φυσικά έκλεισαν την πρώτη τους προπόνηση με το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό».