ΕΠΙΣΚΟΠΗ Κ19: Διδακτική ήττα 2-0 από τον Εργοτέλη Κ19

Ήταν ένα φιλικό για πολλά συμπεράσματα για την Κ19. Ήταν ένα φιλικό που είχε πολλά θετικά και πολλά στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δουλέψουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραδάκη.
Σε κάθε περίπτωση, η ήττα με 2-0 στο “Μαρτινένγκο” είναι διδακτική αφού άπαντες διαπίστωσαν το επίπεδο στο οποίο θα κυμανθεί το φετινό πρωτάθλημα Νέων.
Οι Ηρακλειώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 2ο λεπτό με τον Αντρίτ έπειτα από λάθος συνεννόηση στην ρεθεμνιώτικη άμυνα.
Ο Εργοτέλης γενικώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα παρ’ όλα αυτά, η ομάδα μας είχε ευκαιρίες να φτάσει στην ισοφάριση με κάποιες φάσεις της στο α’ ημίχρονο.
Πρώτα στο 22′ με το σουτ του Αλεξάκη το οποίο ο Ιατράκης απέκρουσε εξ επαφής, έπειτα στο 32′ με το πολύ καλό σουτ του Τζωρτζινάη που έφυγε άουτ και στο 37′ με τον Καφετζή, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Ιατράκης και πάλι..

Στο 50′ ο Φραγκιαδάκης για τον Εργοτέλη είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο 52′ έγινε το 2-0 με σουτ του Κουτάντου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Κορνάρος): Ιατράκης, Τσέρος, Μ. Σπυριδάκης, Περσκεφά, Κόκα, Φραγκιαδάκης, Ι. Σπυριδάκης, Βουϊδάσκης, Πακιουφάκης, Αρντίτ, Τσααμανδιώτης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Γαλανάκης, Ντάγια, Κουτάντος, Κοτσίνης, Λιανέρης, Παρασυρης, Ανδρουλάκης, Παρασχάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Καραδάκης): Μπερβανάκης, Μέτα, Φραγκιαδάκης, Αγγελόπουλος, Σέχου, Τραϊτοράκης, Τζάμτζιου, Καφετζής, Τζωρτζινάκης, Αλεξάκης, Πεκίνι.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Λιναρδάκης, Νιώρας, Βυρβουδιωτης, Μεργέμογλου, Κιαφόκου, Πεtράκης, Κοτζαμπασίδης, Παπαπαναγιώτου, Α. Καραγιανάκης, Π. Καραγιαννάκης.

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας είναι αυτό απέναντι στον Τάλω Μελιδονίου στο γήπεδο “γυπαετών” αυτό το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 18.00.