ΕΠΙΣΚΟΠΉ 2010: Πολύ καλό το πρώτο δείγμα (Επισκοπή 2010 – Αστέρας Π. 3-2)

Πολύ καλή, πολύ ενεργητική ήταν η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό που έδωσε κόντρα στον Αστέρα Περάματος (Α’ τοπικό Ρεθύμνου) κερδίζοντας με 3-2.

Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» άφησε καλές εντυπώσεις τηρουμένων των αναλογιών μετά από μόλις μία εβδομάδα προπονήσεων.

Η Επισκοπή 2010 ήταν επιθετική στο α’ 25λεπτο. Παρ’ ότι όμως είχε δύο δοκάρια ήταν αυτή που δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά (19’-23’).

Με τον Νίκολα Γκαβρίλοβιτς -που ανακοινώθηκε λίγο πριν τον αγώνα- κάτω από τα δοκάρια της (στο α’ μισό του αγώνα) και με παιδιά που, ως γνωστό έχουν μικρό μ.ο. ηλικίας, ξεκίνησε δυνατά το ματς και είχε το πρώτο δοκάρι με τον Κιμιωνή στο 5’.

ΓΚΟΛ! 0-1 ΚΑΙ 0-2: Δέχθηκε όμως το γκολ στο 18’ με πλασέ του Χαριτάκη. Στο 22’ η ομάδα μας είχε και πάλι δοκάρι σε σουτ του Σαββάκη ενώ στο 23’ και πάλι ο Χαριτάκης με κεφαλιά-«ψαράκι» έγραψε το 0-2.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-2: Δύο λεπτά μετά (25’), είχαμε τη μείωση του σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιμιωνή Ν. σε μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-2: Στην επανάληψη, παρά τις αλλαγές, η ομάδα μας δεν έχασε τη συνοχή της, επιδίωξε να ισοφαρίσει και έφτασε τρεις φορές κοντά στο 2-2. Το κατάφερε στο 55′ με ωραίο σουτ του Τσιλεδάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 3-2: Η ανατροπή του σκορ εντέλει, έγινε ξανά από την άσπρη βούλα με εύστοχη εκτέλεση του Τζωρτζινάκη σε πέσιμο του ίδιου μέσα στην περιοχή.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γασπαράκης): Γκαβρίλοβιτς, Κλειδής, Ποθουλάκης Ι., Μαργαρώνης, Γύπαρης, Κιμιωνής Ν. Κιμιωνής Γ., Τσιλεδάκης, Σαββάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής, Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπιομίτογλου (Μπερβανάκης), Τραϊτοράκης, Ποθουλάκης Π., Κιόσε, Καραταράκης, Φραγκιαδάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Π. (Στεφανάκης): Νικηφόρος, Σπανουδάκης Μ., Μούσκαϊ, Μοσχονάς, Μουντάκης, Πλαϊτης, Κουγιουμτζής, Βαρδιάμπασης, Κρανιωτάκης, Χαριτάκης, Παπαγιαννάκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Λιοδάκης, Λαδιανός, Πλεμμένος, Μαστοράκης, Ν. Στεφανάκης, Κουμαντάκης, Φλουρής.