Επισκοπή 2010: Άλλη μια μεγάλη “φιλική” επικράτηση / 5-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Νέο φιλικό, νέα φιλική επιτυχία για την ομάδα της Επισκοπής 2010. Αυτή τη φορά απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών φρόντισε να δώσει κι άλλα διαπιστευτήρια πως η φετινή χρονιά στην Α’ κατηγορία θα έχει πολύ ενδιαφέρον.


Το τελικό 5-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ήρθε μάλλον εύκολα αφού από το α’ ημίχρονο στο σκορ είχε φτάσει στο 4-0.

Αυτή ήταν η 4η σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες μετά το 3-2 επί του Αστέρα Περάματος, το 0-5 επί του Σπηλίου και το 4-2 επί της ΕΑΠ.
Οι πιτσιρικάδες μας απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Οι Κλειδής, Τζωρτζινάκης και Κυμιωνής Νίκος (σημείωσε 2 γκολ) είχαν φροντίσει να κάνουν εύκολη τη δουλειά ως τα πρώτα 45 λεπτά έχοντας χριστεί σκόρερ.

Στην επανάληψη ο προπονητής μας, Βαγγέλης Γασπαράκης χρησιμοποίησε και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που είχε στη διάθεσή του, μεταξύ αυτών και τους νεαρούς δύο τερματοφύλακες (φυσικά και τον Παπιομίτογλου), Μπερβανάκη, Τσαλάγγα. Όλα τα παιδιά απέδωσαν εξαιρετικά γι’ αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης):
Γκαβρίλοβιτς, Ποθουλάκης Π., Μαργαρώνης, Ποθουλάκης, Κλειδής, Τραϊτοράκης, Κυμιωνής Ν., Τσιλεδάκης, Σαββάκης, Καφετζής, Τζωρτζινάκης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Παπιομίτογλου, Μπερβανάκης, Τσαλάγγας, Κιόσσε, Καραταράκης, Φραγκιαδάκης, Κάλφι, Πεγκίνι.

Β. Γασπράκης: «Λογικό κι αναμενόμενο»

Δεν ήταν περίεργο για τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Γασπαράκης το γεγονός ότι η ομάδα μας έφτασε και πάλι σε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης. Τα παιδιά μεγαλώνουν μαζί με την ομάδα οπότε, είναι λογικό να αποδίδουν καλύτερα, είπε…
«Πάμε καλά για την ώρα. Πρόκειται μεν για φιλικά παιγνίδια όμως είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι τα μικρά παιδιά μπορούν και ανταποκρίνονται. Χρησιμοποιούμε νέα παιδιά όμως αυτή είναι η δεύτερη χρονιά τους σε ανδρικές κατηγορίες.

Δεν με εκπλήσσει που είμαστε ανταγωνιστικοί. Για μένα είναι φυσιολογικό κι αναμενόμενο. Είναι λογικό να είναι καλύτεροι σε σχέση με πέρυσι αλλά και να κοιτούν τους αντιπάλους τους στα μάτια. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

* Επόμενο φιλικό για την Επισκοπή 2010 είναι με την Κορωνίδα το Σάββατο στις 7/9.