Επίδειξη ισχύος από την Κ20, ΠΑΣΑ Ηρόδοτος – Επισκοπή 0-6

Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα μας μέσα στο Αστρίτσι απέναντι στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτο. Οι Νέοι της Επισκοπής μας έφτασαν στη μεγαλύτερη, μέχρι σήμερα, επικράτηση στο πρωτάθλημα της SL2 K20, επικρατώντας με 0-6.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας μοίρασαν το σκοράρισμα σε α’ και β’ ημίχρονο (από 3 γκολ έκαστο) επιτυγχάνοντας κάποια πολύ όμορφα τέρματα, τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση.
Αυτή είναι η 3η νίκη σε 5 παιγνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα η Επισκοπή μας.

Η ομάδα μας μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και πολύ γρήγορα πέρασε το μήνυμα ότι, ένας θα είναι αυτός που θα επιβάλλει τον ρυθμό του στη συνάντηση της 6ης αγωνιστικής. Πράγματι, η ομάδα μας, έφτασε άμεσα στην αντίπαλη περιοχή κι αφού έχασε δυο καλές ευκαιρίες, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18′ με ωραίο σουτ του Οργκίτο Μέτα.
Δεν πέρασαν 3 λεπτά (21′) και ο Άλντο Τζαμτζίου με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 28′ ο Αλεξάκης έγινε δημιουργός βγάζοντας μια υπέροχη ασίστ στον Τζωρτζινάκη ο οποίος με άψογο πλασέ έγραψε το 0-3.
Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε. Αντιθέτως, η ομάδα μας κυνηγούσε να διευρύνει τη νίκη της όπως κι έκανε. Στο 48′ (3 λεπτά δηλαδή άμα την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο), ο Εμμάνουελ έκανε το 0-4.
Άμεσα, στο 49′ ο Τζωρτζινάκης από ασίστ του Εμμάνουελ αυτή τη φορά, έγραψε το 0-5 και πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα, στο 57′ ο Οργκίτο Μέτα πέρασε μια έξυπνη μπαλιά στον Βασίλη Καφετζή που με ωραίο τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.
Η διαιτησία: Σαμιωτάκης (Ηρακλείου), Μπιμπάκης, Μάτσας (Ηρακλείου).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ν. Καραδάκης): Ανωμεριανάκης, Μέτα (69′ Μουτσάι), Μουτσάι, Τσιλεδάκης (74′ Κιόσε) Σέχου, Τραϊτοράκης, Τζαμτζίου, Μεργέμογλου (69′ Πεκίνι), Αλεξάκης (46′ Εμμάνουελ), Καφετζής, (74′ Κανανάι), Τζωρτζινάκης.