Επέστρεψε ο Κώστας Κουκούλης στην ομάδα μας!

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κώστα Κουκούλη.

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός (αγωνίζεται τόσο στη δεξιά όσο και στην αριστερή πτέρυγα) επιστρέφει έπειτα από ενάμισι χρόνο στην ομάδα μας (έπαιζε τη σεζόν 2021-22 στη SL2) για να προσφέρει αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Ο Κώστας Κουκούλης έχει γεννηθεί στη Σύρο στις 26 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1.78μ..
Ο νεαρός στράικερ αγωνίστηκε το 2019 στον ΑΟ Χανιά Κ19. Από εκεί πήρε μεταγραφή στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική) όπου παρέμεινε για έναν χρόνο.

Το 2020 επιχείρησε να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού υπογράφοντας στη γερμανική Ντεσάο.
Τη σεζόν 2021-22 γύρισε στην Κρήτη υπογράφοντας για πρώτη φορά στην Επισκοπή μας για το πρωτάθλημα της Super League2. Το επόμενο καλοκαίρι, το 2022 αγωνίστηκε στο Τυμπάκι (Γ’ Εθνική) και από τον Ιανουάριο του 2023 πήρε μεταγραφή στον Ερμή Ζωνιανών όπου στο α’ μισό της σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΡ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στον Ερμή αγωνιζόταν μέχρι πρότινος (Γ’ Εθνική).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και πάλι του εύχεται πολλές ατομικές όσο και ομαδικές επιτυχίες.”

Κ. Κουκούλης: “Γνωρίζω που έχω έρθει”
Ο 23χρονος που προπονείται ήδη με την ομάδα μας, δήλωσε έτοιμος να προσφέρει προκειμένου να φτάσει η ομάδα μας στον στόχο της.
“Νιώθω πολύ καλά που ξαναβρίσκομαι στην Επισκοπή. Γνωρίζω πολύ καλά που έχω έρθει και βλέπω ότι όλοι έχουμε την ίδια διάθεση για να μπορέσει η ομάδα μας να φτάσει στον στόχο της που είναι μια, η όσο πιο σύντομη παραμονή στην κατηγορία.”