Ειρήνη Βανταράκη: “Εμπειρίες σφυρηλατημένες για να αγωνιζόμαστε πάνω σε κοινές αξίες”

Η κα Ειρήνη Βανταράκη προέβη σε μία τοποθέτηση μετά από την επίσημη ανακοίνωση ότι θα εμπλέκεται εφεξής, -μεταξύ άλλων- και με τα κοινά της ομάδας μας. Η κα Βανταράη εκφράζεται με όμορφες θύμησες για τα δικά της παιδικά χρόνια και για τις φιλίες που έμειναν δυνατές, αέναες, αθώα συναισθήματα τα οποία ωστόσο είναι τόσο δυνατά ώστε να γίνουν εφόδια προκειμένου να σταθεί δίπλα σε μια ομάδα του τόπου της, την Επισκοπή.

“Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του προέδρου της ΠΑΕ Επισκοπής, Μιχάλη Νικολιδάκη με τον οποίο με συνδέει πολυετή φιλία από τα παιδικά μας χρόνια με πολλές όμορφες εμπειρίες στις αλάνες του χωριού μας στην Επισκοπή.

Εμπειρίες που μας σφυρηλάτησαν στην μετέπειτα ζωή μας προκειμένου να αγωνιζόμαστε πάνω σε κοινές αξίες Χρέος μας είναι να προστατεύσουμε και να στηρίξουμε τις επόμενες γενιές έναντι των προκλήσεων του μέλλοντος. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Επισκοπής είναι ένας ζωντανός οργανισμός όπου δίνεται η ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε στη νεολαία της Επισκοπής τα ιδεώδη του “ευ αγωνίζεσθαι”.

Ο αθλητισμός ως ιδεώδες κοινωνικοποιεί και συνδέει με δεσμούς φιλίας τους συναγωνιζόμενους, τους συνηθίζει στην αναγνώριση της αξίας των αντιπάλων και στην ανάπτυξη του σεβασμού.

Η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου και στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων, γιατί ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή και επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Παράλληλα, μέσω αυτού αξιοποιεί τον ελεύθερό του χρόνο μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα, δηλαδή ψυχαγωγείται γνήσια και δεν διασκεδάζει ανούσια.  Ενωμένοι λοιπόν θα στηρίξουμε την ομάδα της Επισκοπής ώστε η συμμετοχικότητα να είναι προς όφελος της νέας γενιάς της Επισκοπής.”