Η δύναμη της ψήφου – Πρώτος παμψηφεί ο κ. Νικολιδάκης

Με τον μόνιμο πρόεδρό μας όπως διαφαίνεται, τον κ. Μιχάλη Νικολιδάκη που βγήκε παμψηφεί, και τους κ.κ. Μιχάλη Βελονάκη, Στέλιο Ξυνομηλάκη, Νίκο Τσιλεδάκη, Δημήτρη Λελεδάκη, Ιωάννη Λελεδάκη, Ανδρέα Παπαδάκη, Ηλία Δαμανάκη καθώς και την κα Έλενα Αντωνάκη να ακολουθούν, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στα γραφεία της Επισκοπής μας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Εκλογές είχαμε βέβαια και για την Επισκοπή 2010 εκεί όπου, στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν τα παρακάτω άτομα, Βουτσίδη Εύη, Γαλλιού Ειρήνη, Γιοκαριδάκης Στράτος, Κελαϊδής Οδυσσέας, Τραϊτοράκη Γραμματική, Τραϊτοράκης Κυριάκος, Φουντουλάκης Παύλος, Φραγκιαδάκης Χρήστος.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν, εκτός του διοικητικού συμβουλίου της Επισκοπής, ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης (σ.σ. ήταν υποψήφιος), ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο ταμίας της ΕΠΣΡ κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης καθώς και το μέλος της ρεθεμνιώτικης Ένωσης κ. Νίκος Μουζουράκης.

Στη Γ.Σ. που ακολούθησε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης σεζόν, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων γι’ αυτό και υπερψηφίστηκαν από όλους.

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου θα συγκροτηθούν σε σώμα και τα δύο διοικητικά συμβούλια (ΑΟ Επισκοπής, Επισκοπή 2010).

Μ. Νικολιδάκης: «Πιο δυνατοί παρά ποτέ»

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης προχώρησε στο άνοιγμα της Γενικής Συνέλευσης και μίλησε για τη φετινή επιτυχία η οποία δεν ήταν μονάχα αγωνιστική. Σε όλες τις παραμέτρους (φιλοξενία, φιλανθρωπικό, επικοινωνιακό), οι πρωταθλητές Γ’ Εθνικής είχαν θετικό πρόσημο. Ακολούθως ανέφερε αναλυτικά τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό όπου η κατακύρωση των ψήφων ήταν στο απόλυτο.

«Ήταν μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη. Δεν ήταν μόνο η άνοδος. Είχαμε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία μαζί με ήθος, αρχές και αξίες με μια νέα νοοτροπία νικητή αλλά και με τη δέουσα κρητική φιλοξενία προς όλους, δίχως καμία διάκριση.

Δεν είναι, ξαναλέω, μόνο ένα πρωτάθλημα ή μια άνοδος. Είναι και το τί κάναμε ως Επισκοπή, ως Ρέθυμνο προς την τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία και το τί πρεσβεύουμε… Μπορέσαμε να τηρήσουμε εξίσου όλες τις σημαντικές παραμέτρους σε διοικητικό, αγωνιστικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Άρα νιώθω περήφανος για την ομάδα μου που και μόνο όταν αναφέρω το όνομα «Επισκοπή» συγκινούμαι.
Στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα μπουν σημαντικοί άνθρωποι και θα είναι ίσως το πιο δυνατό συμβούλιο από ποτέ στην ιστορία μας.

Νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να τραβήξουμε μπροστά, θέλουμε έργα υποδομών (εγκαταστάσεων). Από τη στιγμή που τα έχουμε σχεδιάσει θα τα κάνουμε. Τα πράγματα τα κάνουν οι άνθρωποι αρκεί φυσικά ο θεός να μας δίνει τη δύναμη να είμαστε υγιείς.

Λάθη κάνουμε και θα κάνουμε αρκεί να είναι λίγα και όχι οδυνηρά. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο αλλά, εδώ είμαστε για να συζητήσουμε τα πάντα εφόσον κάποιος έχει αντίρρηση.

Επίσης έχουμε την Επισκοπή 2010 με παιδιά δικά μας αλλά και από τον υπόλοιπο νομό. Είμαστε δύο διοικητικά συμβούλια αλλά λειτουργούμε με κοινό γνώμονα.

Ένα άλλο σημείο πολύ σημαντικό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι, έχουμε επιλέξει να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο του ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης». Είναι ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα όπου πληροί τις προϋποθέσεις για τις επαγγελματικές κατηγορίες. Εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε, εκεί έχουμε όνειρα αναβάθμισής του με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου μας.

Οι ακαδημίες μας διέθεταν 60 παιδιά από την περιοχή μας με τους προπονητές μας να λειτουργούν όπως επιθυμούσαμε με συμμετοχή σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των πρωταθλημάτων σε όλα τα γήπεδα της ΕΠΣΡ.

Με τη δική σας υποστήριξη, τη βοήθεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη που μας στηρίζει και αποτελεί τιμή για μας να βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και φυσικά με τη θέληση του Θεού, ελπίζουμε να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο που είναι πραγματοποιήσιμο γιατί το πιστεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις».


Δ. Λελεδάκης:
Ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου μοίρασε συγχαρητήρια και ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα προσπάθεια: «Η Επισκοπή, χρόνια τώρα, εκπροσωπεί το Ρέθυμνο επάξια στις εθνικές κατηγορίες. Φέτος ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και δίκαια έφτασε στην επιτυχία.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ομόνοια, σύμπνοια σκέψεων και σωστές αποφάσεις.
Η Επισκοπή έχει βάλει μπροστά ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό και μόνο πλαίσιο.
Ξέρουμε ότι θέλει να οργανώσει τις εγκαταστάσεις και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει ωστόσο να συγκεκριμενοποιηθεί τί θέλουμε να φτιάξουμε και που θέλουμε να το φτιάξουμε.

Ως εκπρόσωπος της δήμου αναφέρω ότι, οι εποχές είναι δύσκολες ελέω όλων των τελευταίων καταστάσεων. Αυτή η ομάδα όμως αξίζει να έχει τη δύναμη να ανταγωνιστεί άλλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας».

Γ. Δασκαλομαρκάκης: Ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΡ χαιρέτισε την φετινή επιτυχία της ομάδας μας αναφέροντας: «Δίδουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής που εκπροσώπησε για άλλη μια χρονιά άξια το Ρέθυμνο και την Ένωσή μας. Χαιρετίζουμε την επιτυχία του τίτλου και της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και ευχόμαστε να έχει μια ανάλογη πορεία και στην ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
Καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και θα είμαστε παρόντες όπου χρειαστεί».