Δίπλα στον Γ. Βέλιτς για μία ακόμη χρονιά, ο Ράικο Γιάνγιανιν

Ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ελληνικό κοινό ευρύτερα, είναι ο Ράικο Γιάνγιανιν  (φωτό δεξιά). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός παρέμεινε στο τιμ της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής μας δίπλα στον Γ. Βέλιτς.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ράικο Γιάνγιανιν. Ο πολύπειρος Σερβοέλληνας κόουτς μένει για τρίτη συναπτή σεζόν στη δεύτερη θητεία του στον σύλλογό μας ως συνεργάτης του α’ προπονητή μας, Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο Mr Ράικο έχει την αποδοχή και τον σεβασμό όλων μας καθώς ο σύλλογός μας αναγνωρίζει την όλη του πορεία και προσφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Παράλληλα έχει περάσει και από τα νεανικά τμήματα της Επισκοπής έχοντας πλήρη επίγνωση του τί διαθέτει ο όμιλος και το που θέλει να φτάσει.
Η ΠΑΕ Επισκοπή του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στη σεζόν.”


Ρ. Γιάνγιανιν: “Δουλειά για μια ιδιαίτερη χρονιά”

Λίγο μετά και το τυπικό της υπόθεσης για τη συνέχεια της συνεργασίας, ο κ. Γιάνγιανιν έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: “Ξεκινάει μια σεζόν που έχει άλλες απαιτήσεις σε σχέση με το παρελθόν, τόσο για μας όσο και για τις υπόλοιπες ομάδες.
Θα είναι αναμφισβήτητα ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό και γι’ αυτό εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται.
Είχαμε θέσει μακροπρόθεσμους στόχους με τη διοίκηση και τα τελευταία δύο χρόνια τους δείξαμε ότι τους έχουμε πετύχει. Αυτό επιδιώκουμε και για τη φετινή περίοδο που είναι πολύ ιδιαίτερη”.