Δημιουργία Λέσχης “ΦΙΛ.Ε” (Φιλάθλων Επισκοπής)

Στη δημιουργία Λέσχης Φιλάθλων Επισκοπής προχωράει ο σύλλογός μας ο οποίος δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα σε όλα τα επίπεδα.
Με την 4η συμμετοχή της μεγάλης ομάδας στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα τη χώρας, τη συμμετοχή της Κ19 στη SL Νέων, των ακαδημιών μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και της νέας γυναικείας ομάδας που δημιουργήθηκε φέτος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παράλληλα τη χρησιμοποίηση-δράση του σωματείου μας σε τρία γήπεδα όπως, το ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, το γήπεδο Επισκοπής “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και φυσικά το προπονητικό γήπεδο στον Τσεσμέ, έχει δημιουργηθεί το ανάχωμα που είναι δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιήσει ένα μεγάλο μέρος περιοχών με ανθρώπους (νεολαία, γονείς και αθλητές) που θέλουν να βρεθούν δίπλα στις δράσεις του συλλόγου μας.
Με αφορμή όλα τα παραπάνω, εκπρόσωποι από την ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες είχαν συνεχείς συναντήσεις με αντίστοιχους από τους εκπολιτιστικούς συλλόγους της γύρω περιοχής από την Επισκοπή μας όπου συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να δραστηριοποιηθούν.
Η αρχή θα γίνει από το ματς αυτής της Κυριακής (20/11, 15.00) απέναντι στα Χανιά.

Στην εκδήλωση της ΕΠΣΡ η Επισκοπή μας
Μάλιστα χθες (Παρασκευή 18/11) στην εκδήλωση για την “παρουσίαση της μπάλας του πρωταθλήματος στο Α’ και Β’ τοπικό της ΕΠΣ Ρεθύμνου”, το “παρών” έδωσε το επιτελικό στέλεχος του γραφείου δράσης της ΠΑΕ Επισκοπής, Μανώλης Κουράτορας ο οποίος μίλησε παρουσία όλων των παραγόντων των σωματείων-μελών της ΕΠΣΡ προκειμένου να συμπαρασταθούν στη φετινή προσπάθεια που κάνει και φέτος η Επισκοπή μας.
Μάλιστα με πρωτοβουλία του συλλόγου μας θα δοθούν κίνητρα για να είναι σε θέση να δίνει το “παρών” σε κάθε εντός έδρας αγώνα ο Ρεθεμνιώτης ποδοσφαιρικός παράγοντας και φυσικά ο Ρεθεμνιώτης ποδοσφαιριστής.

Η τελευταία τοποθέτηση χειροκροτήθηκε θερμά από το παριστάμενο κοινό.