Δηλώσεις προπονητών μετά το ματς Επισκοπή – Προοδευτική

Μετά το τέλος του αγώνα, Επισκοπή – Προοδευτική 0-3, ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Ανυφαντάκης έκανε ένα σύντομο σχόλιο για τον αγώνα κι ακολούθως επεσήμανε το πως πρέπει να βλέπει αυτή τη χρονική στιγμή ο ίδιος, η ομάδα μας, το σύνολο των φιλάθλων της Επισκοπής το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο.
Λίγο πριν, ο συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη, Γιώργος Αλεξόπουλος, μίλησε για τη σημαντική νίκη της ομάδας του η οποία παίρνει μεγαλύτερη αξία όπως τόνισε, επειδή συνάντησε μια ομάδα, την Επισκοπή που αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο της SL2!

Κώστας Ανυφαντάκης: “Συνεχίζουμε αποφασιστικά, με αξιοπρέπεια…”
“Ήταν άλλο ένα δύσκολο παιγνίδι όπου ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο στο α’ ημίχρονο. Αγωνιστική ταυτότητα υπήρχε, ποιότητα υπήρχε, θέλαμε να κυριαρχήσουμε και τα καταφέραμε σ’ έναν βαθμό. Θεωρώ μάλιστα ότι σε αυτό το πρώτο διάστημα είχαμε δυο-τρεις καλές στιγμές για να προηγηθούμε. Μείναμε όμως πίσω στο 43′ με 0-1 και μετά όλα γίνονται πιο δύσκολα.
Και γίνονται πιο δύσκολα γιατί, παρά το γεγονός ότι πρέπει να δείξουμε την ποιότητα για να διεκδικήσουμε το ματς, ένα λάθος και μία κόκκινη κάρτα (Βουκελάτος) ως το 65′ καθορίζουν το ματς. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε.
Οι στιγμές είναι που μας δικάζουν όπως και η έλλειψη εμπειρίας, η έλλειψη συγκέντρωσης και το ψυχολογικό βάρος με το οποίο αγωνιζόμαστε γιατί, κακά τα ψέμματα δεν είναι εύκολο για παιδιά 20-22 χρονών να παίζουν γνωρίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση τους.
Πάρα ταύτα, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε ως το τέλος να προσπαθούμε με το ίδιο ύφος, αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα. Είμαστε άνθρωποι που πρέπει να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, που θέλουμε να προσφέρουμε σε όλους φιλάθλους και αντιπάλους το ότι παίζουμε σ’ ένα όμορφο γήπεδο και στο τέλος, εάν μπορούμε, να το ευχαριστιόμαστε. Στο τέλος θα γίνει η αποτίμηση γενικότερα για το τί κάναμε και πρόκειται να κάνουμε.”

Γιώργος Αλεξόπουλος: “Σημαντικό που κερδίσαμε αυτή την Επισκοπή”
“Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο Απομένουν 4 παιγνίδια. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κοιτάξουμε τί πετύχαμε.

Βλέποντας το ματς ως προσπάθεια και ως απόδοση, πρέπει να πούμε ότι η Επισκοπή ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο. Εμείς ευτυχήσαμε από μία στατική φάση να κάνουμε το 01 και στο β’ ημίχρονο όπου νιώσαμε καλύτερα, παίξαμε και καλύτερα και δίκαια φτάσαμε σ’ αυτή τη νίκη.

Συγχαρητήρια στην Επισκοπή γιατί, τέτοιες ομάδες αναβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα της SL2. Είδα νέα παιδιά, μια ομάδα πάρα πολύ καλά δουλεμένη από έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και γι’ αυτό για μένα η αξία αυτής της νίκης είναι πάρα πολύ σημαντική.