Δηλώσεις προπονητών από το ματς, Επισκοπή – Ηλιούπολη 0-1

Στο τέλος του αγώνα της Επισκοπής μας με την Ηλιούπολη (0-1) δεν υπήρχαν πολλά κουράγια για πολλές κουβέντες. Μόνο συγκεκριμένα λόγια και πίστη στη δουλειά που γίνεται. Δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς κάτι άλλο. Ο κ. Ανυφαντάκης νιώθει την απογοήτευση των παικτών του αλλά ξέρει συνάμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Ας δούμε τί δήλωσαν οι δύο προπονητές (κ.κ. Ανυφαντάκης – Παντέλης).

Κ. Ανυφαντάκης: “Υπομονή και δουλειά”
“Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να επιδείξουμε πολλή υπομονή. Επίσης πρέπει να αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα με κουράγιο προς τα παιδιά μετά από μια τόσο μεγάλη προσπάθεια την οποία έκαναν. Οι λεπτομέρειες, η έλλειψη εμπειρίας και η έλλειψη αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης, ιδιαίτερα στις στιγμές που βρισκόμαστε σε ανοικτό γήπεδο και σε όχι τόσο καλή ισορροπία, έκαναν το 0-1 για την Ηλιούπολη.
Πως αποφεύγουμε τέτοια κατάσταση; Αν στην αμυντική μας ζώνη κόψουμε σέντρες, αν κερδίσουμε μονομαχίες στον αέρα, αν κερδίσουμε τις δεύτερες μπάλες, αν μπλοκάρουμε τα σουτ… Δεν τα καταφέραμε σε μία φάση και δεχθήκαμε το γκολ. Εμένα με πικραίνει αυτό το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο στεναχωριέμαι για τα παιδιά γιατί τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο.
Τα παιδιά αυτά να ξέρετε ότι έχουν μέλλον αλλά μας λείπει η ουσία που μετράει στο ποδόσφαιρο.”

“Μπορεί να υπάρξει κέρδος από αυτή τη δυσκολία”
Ερωτηθείς για το τί μπορεί να γίνει από ‘δω και πέρα, ο κ. Ανυφαντάκης είπε: “Θα πορευτούμε με την αγωνιστική αξιοπρέπεια που βλέπετε. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παίξουμε ποιοτικούς αντιπάλους κοιτάζοντάς τους στα μάτια. Θεωρώ ότι θα κάνουμε την προσπάθεια ως το τέλος.
Είμαστε επαγγελματίες. Μπορεί να υπάρξει κέρδος μέσα από αυτή τη δυσκολία. Παιγνίδι με παιγνίδι θα δούμε τί έχουμε κάνει.”

Ν. Παντέλης: “Θα μπορούσε να είχε πετύχει οποιοσδήποτε γκολ”
Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Παντέλης μίλησε για ένα ισορροπημένο ματς μετά το α’ ημίχρονο και πως το γκολ θα μπορούσε να έρθει και από την πλευρά της Επισκοπής:
“Έγινε ένα ανοικτό ματς, αθλητικό όπου οι ομάδες κυνηγούσαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο, ήμασταν όμως και αρκετά φλύαροι καθώς φτάναμε στην περιοχή και από εκεί σπαταλούσαμε τις καλές στιγμές που μπορούσαμε να έχουμε.

Από εκεί και έπειτα, η Επισκοπή “πήρε μέτρα” στο γήπεδα. Θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι εμείς όμως πιο μπροστά. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα κι εμείς ετοιμαζόμαστε για το ματς με την Καλαματά πλέον.

Πρέπει να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην ΠΑΕ Επισκοπή για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε.
Η Επισκοπή -και το λέω με πάσα ειλικρίνεια- για μένα κακώς είναι σ’ αυτή τη θέση. Τους εύχομαι ό,τι το καλύτερο για την επόμενη σεζόν.”